- ارسالیها
- 10,310
- پسندها
- 25,046
- امتیازها
- 83,373
- مدالها
- 53
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
ابعاد دانه برنج و اندازه آن
بهطور کلی، یکی از تفاوتهای برجسته کولتیوارهای هندی، جاوایی و ژاپنی، شکل دانهاست. با پیگیری گزارش کاتو (۱۹۳۰) دربارهٔ شکل دانه در هندی و ژاپنی، ماتسو سه گونه دانه: ۱) کوتاه، ۲) بزرگ و ۳) بلند را تأیید کرد. این سه گونه دانه به ترتیب به صورت ژاپنی، جاوهای و هندی نشان داده شدند. بیشتر، دانهٔ برنج هندی، باریک و جاوایی بزرگ هستند و دانهٔ برنج ژاپنی دارای دانهٔ کوچک و کوتاه با مقطع عرضی گرد است. بیشتر کولتیوارهای هند، هندوچین، چین جنوبی، تایوان و فیلیپین از هندی اند (تیپ C). تعداد زیادی از کولتیوارهای جاوا، چین شمالی و غربی، اروپا، آمریکا و بیشتر برنج دیم ژاپنی متعلق به جاوایی (تیپ B) است. برنج آبی ژاپن و کولتیوارهای منچوری خیلی شبیه ژاپنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.