طب سنتی ۱۴ خاصیت عالی فلفل سیاه

  • نویسنده موضوع خَمود
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

خَمود

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
3,982
پسندها
35,809
امتیازها
71,673
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
فلفل سیاه یکی از ادویه‌های پرکاربرد در سراسر جهان به شمار می‌رود. این ادویه از طریق آسیاب کردن دانه‌ی فلفل به دست می‌آید. فلفل سیاه طعم تندی دارد و غذاها را خوش‌طعم می‌کند. علاوه بر این به روش‌های مختلف سلامتی بدن را بهبود می‌بخشد.

۱. آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد

رادیکال‌های آزاد مولکول‌هایی هستند که می‌توانند به سلول‌ها آسیب برسانند. بعضی از رادیکال‌های آزاد به‌طور طبیعی هنگام ورزش کردن یا هضم غذا ایجاد می‌شوند. با این حال میزان زیاد رادیکال‌های آزاد ممکن است منجر به مشکلات جدی برای سلامتی بدن شود.

برای مثال میزان بالای رادیکال‌های آزاد با التهاب، پیری زودرس، بیماری قلبی و بعضی از سرطان‌ها در ارتباط است. فلفل سیاه مقدار زیادی ترکیب گیاهی به نام پپرین دارد که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا