متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه معرفی کتا‌ب‌

• نویسنده موضوع Najva❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 924
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
درخت کج

ضیاءالدین وظیفه شعاع – مجموعه داستان

«درخت کج» نام مجموعه داستانی است از ضیاءالدین وظیفه شعاع که به تازگی از سوی نشر روزنه به بازار آمده است. نظیفه شعاع، متولد 1364 در تبرز است و نوشتن داستان را از سال 1381 شروع کرده و رشته دانشگاهی او کارشناسی تاریخ است. «درخت کج» در واقع اولین مجموعه داستان این نویسنده است که به چاپت رسیده.

در بخشی از این مجموعه داستان می خوانیم «نازنین در اتاق خودش نشسته و به این فکر می کند که بزرگ شده و ترس هایش هم بزرگتر شده اند. می داند که دیگر یک ایمیل تند عاشقانه کار چندانی از پیش نمی برد. نادر به او می گوید: خانم! کاش می شد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Najva❁

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
سربازهای خسته، پشت خاکریزهای تخت

فریاد ناصری – دفتر شعر

دفتر شعر «سربازهای خسته، پشت خاکریزهای تخت» دومین مجموعه شعر فریاد ناصری است که در مجموعه جهان تازه شعر از سوی انتشارات باران به چاپ رسیده. او پیش تر مجموعه ای با عنوان «گنجشک ها روی برف راه می روند» را به چاپ رسانده است.

نصری در دفتر شعر تازه اش نشان می دهد که می تواند آینده ای بسیار روشن داشته باشد. »سربازهای خسته ...» مجموعه ای از شعرهای سروده شده در سال های 83 تا 85 و دربرگیرنده 37 شعر اجتماعی و عاشقانه است. دفتر شعر «سربازهای خسته ...» در واقع یکی از مجموعه های خواندنی این روزهای شعر معاصر ایران...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
آه چشم ویروسی

لعنتی گوشی رو بردار/ رسول یونان/ نشر مشکی/ 4000 تومان

40 داستانک یا داستان مینی مال از شاعری که شعرهایش هم داستانی است. داستان هایی با اتفاقات روزمره که هر کدام یک ایده با تم شاعرانه هم تویشان جاسازی شده. نمونه اش را ببینید: «مرد به همکارش گفت: من تو را دوست دارم! دخترک پرسید: از چی حرف می زنی؟ مرد جواب داد: از عشق! در درون دخترک، قطعه ای با صدای خفیف آژیر کشید. احساس خطر کرد و بی درنگ گفت: این برنامه برای من تعریف نشده! سپس رویش را برگرداند و رفت. مرد که به اشتباه خود پی برده بود، سعی کرد موضوع را با هیچ کس در میان نگذارد. بیچاره نمی دانست صدایش...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
گوش هایم کو؟

شانس/ مارک تواین/ ترجمه علی مسعودی نیا/ انتشارات زاوش/ 8000 تومان

مارک تواین را با کارتون های تام سایر، هاکلبری فین و «شاهزاده و گدا» به یاد می آوریم اما این آقای علاقمند به قایقرانی، یکی از آن طنازهای قهار روزگار هم بوده که همان یکی دوتا داستان طنز کوتاهی که قبلا از او خوانده بودیم (مثل «انحطاط فن دروغگویی») کافی است تا عنوان مجموعه داستان های طنز مارک تواین آدم را به وسوسه و دل ضعفه بیندازد.

طنز تواین، طنزی نیست که شما را به قهقه بیندازد اما طوری است که یک خنده آهسته و پیوسته روی لبتان بنشاند. از آن لبخندهایی که هر وقت یادش می افتید هم رهایتان...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
تاریخ با سس اضافه

درخت پرتقال/ کارلوس فوئنتس/ ترجمه علی اکبر فلاحی/ نشر ققنوس/ 9800 تومان

هر جور که حسابش را بکنید، فوئنتس جزو لیست پنج تا غول ادبیات آمریکای لاتین هست (مثلا کنار بورخس، مارکز، یوسا و نرودا). بنابراین خوب است که حداقل یک کار از او خواند. قبلا با ترجمه های عبدالله کوثری از فوئنتس آشنا بودیم اما از سال پیش که علی اکبر فلاحی سال گذشته رمان «آب سوخته» فوئنتس را مستقیم از زبان اسپانیایی به فارسی برگرداند، یک مترجم جدید هم برای او پیدا شد؛ مترجمی که «درخت پرتقال» دومین ترجمه او از فوئنتس است. کتاب شامل چهار داستان کوتاه از این نویسنده مشهور مکزیکی...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع

مبانی تاریخ پارتیان

نویسنده: کلاوس شیپمان/ ترجمه: هوشنگ صادقی/ چاپ سوم/ شمارگان:1100 نسخه/ ناشر: نشر فرزان روز/ اشکانیان وارث هخامنشیان و سلوکیان بودند. به همین علت تداوم سیاست کشورداری و تشکیلات اداری آن سلسله‌ها در این عصر مشهود است. سرزمین وسیع پارتی- اشکانی برمبنای نظام حکومتی هخامنشی و سلوکی پایه‌گذاری شده بود. با وجود این، تفاوت‌هایی نیز به دلیل وجود سلسله‌های کوچک محلی مانند پارس- الیمایی (بخشی از عیلام) مسنه (دشت میسان)، مادآتروپاتن، هیرکانه(کرگان) سکتان و غیره دیده می‌شد.

این پادشاهی‌های کوچک به وسیله شاهزادگان یا شاخه‌های فرعی این خاندان اداره می‌شد. آنها با وجود اینکه پادشاهی اشکانی را به رسمیت می‌شناختند یا مانند پارس و عیلام خود را به نوعی تابع...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
قصه های یکی و بابایی که مثلا شاه بود

در ابتدا تشکر می کنم از آقای س.ص.زند که این فرصت را برایم فراهم کرد که درباره کتاب طنزآمیز «من و باباشاهم» بنویسم و دیگر اینکه تشکر می کنم از آقای احسان ناظم بکایی که این کتاب را نوشته. در مرتبه بعدی باید از انتشارات حوض نقره تشکر کنم که این کتاب را منتشر کرده. جا دارد از خودم هم تشکر کنم و تشکر کردن از خود که دلیل نمی خواهد، می خواهد؟ و اما کلا این کتاب چیست؟

اسم کتاب تقریبا محتوایش را لو می دهد: «من و باباشاهم» و البته این بار لو دادن به معنی منفی نیست. یعنی ما با خواندن کتاب می فهمیم که محتوایش درباره چیست. البته برای آنها که مثل بنده کتاب را در دسترس دارند، این ماجرا خیلی خیلی ساده تر است. شما می توانید به سادگی مقدمه کتاب را بخوانید و درباره...

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,175
پسندها
36,601
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
کتابفروشی ها «زیباتر» می شوند

سال های قبل وقتی تب نمایشگاه کتاب همه گیر می شد، من هم یک یا دو روز خودم را در میان سیل جمعیت نمایشگاه رونده گم می کردم و با پرسه زدن در میان غرفه های شبستان ساعت می گذراندم اما امسال روزهای نمایشگاه را جور دیگری گذرانم و تصمیم گرفتم این بار بدون حضور در نمایشگاه، کتاب هایی را که می خواهم، از یک کتابفروشی تهیه کنم.

پیرو همین تصمیم پاشنه ها را ور کشیدم و راه افتادم تا به کتابفروشی مورد نظرم سر بزنم. کتابفروشی را قبلا چند بار وقتی سوار بر ماشین طی طریق می کردم، دیده بودم و از همان اولین یا دومین دیدار سرسری، دوست داشتم تا به کشف این کتابفروشی بشتابم...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

Afsaneh.Norouzy

نویسنده افتخاری
سطح
46

ارسالی‌ها
4,270
پسندها
100,337
امتیازها
74,373
مدال‌ها
52
تاپیک قفل شد

امضا : Afsaneh.Norouzy
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.