قارچ‌ها مخمر

  • نویسنده موضوع بَهآرنارنج
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 129
  • کاربران تگ شده هیچ

بَهآرنارنج

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
27/12/21
ارسالی‌ها
1,980
پسندها
6,298
امتیازها
28,973
مدال‌ها
15
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مُخَمِّرها دسته‌ای از یوکاریوت‌های تک‌سلولی هستند که در فرمانرو قارچ‌ها و شاخه آسکومیست‌ها دسته‌بندی می‌شوند. معروف‌ترین آنها ساکارومایسس سرویزیه نام دارد که به مخمر نان نیز معروف است و در تخمیر الکلی خمیر نان و آبجو و دیگر منابع کربوهیدراتی نقش دارد. در طی این فرایند مخمر با تغذیه از قند، الکل و دی‌اکسید کربن تولید می‌کند. مخمرها اغلب به روش تقسیم سلولی (جوانه زدن) تکثیر می‌شوند ولی ممکن است تکثیر جنسی (حاصل ادغام دو سلول) نیز داشته باشند.

ساکارومایسس بایانوس و ساکارومایس سرویزیه یا مخمر نان در ساخت ش*ر..اب کاربرد دارد و ساکارومایسس بولاردی در پزشکی کاربرد دارد.
کاندیدا آلبیکنس از مخمرهای بیماری‌زا است که ایجاد کاندیدیازیس می‌کند. از دیگر مخمرها می‌توان به...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : بَهآرنارنج
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا