- ارسالیها
- 150
- پسندها
- 197
- امتیازها
- 728
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
منبع: ویکی پدیا
زعفران یا زَرپَران ([یادداشت ۱]) (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمعآوری و پس ازخشک کردن برای چاشنی و رنگ دهی غذاها استفاده میشود. زعفران به عنوان گرانبهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته میشود،[۱][۲] و قیمتی نزدیک به ۱۵۰۰۰۰ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم دارد.[۳][۴][۵] بیشتر منابع زادگاه زعفران را ایران میدانند.[۶] هماکنون ایران بیش از ۹۰٪ زعفران جهان را تولید میکند.[۴][۳] ایران بزرگترین صادر کننده زعفران و چین بزرگترین واردکننده زعفران جهان میباشد. ارزش جهانی صادرات این محصول ۲۷۵٫۸۴ میلیون دلار است.[۷]
مزه و عطر...
زعفران یا زَرپَران ([یادداشت ۱]) (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمعآوری و پس ازخشک کردن برای چاشنی و رنگ دهی غذاها استفاده میشود. زعفران به عنوان گرانبهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته میشود،[۱][۲] و قیمتی نزدیک به ۱۵۰۰۰۰ دلار آمریکا به ازای هر کیلوگرم دارد.[۳][۴][۵] بیشتر منابع زادگاه زعفران را ایران میدانند.[۶] هماکنون ایران بیش از ۹۰٪ زعفران جهان را تولید میکند.[۴][۳] ایران بزرگترین صادر کننده زعفران و چین بزرگترین واردکننده زعفران جهان میباشد. ارزش جهانی صادرات این محصول ۲۷۵٫۸۴ میلیون دلار است.[۷]
مزه و عطر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.