متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طعم غذا چگونه شناسایی میشود؟

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,128
پسندها
4,360
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
طعم غذا چگونه شناسایی میشود؟

نتایج یک پژوهش جدید علمی حاکی از آن است که طعم غذاها توسط مغز انسان و نه غدد چشایی شناسایی می‌شود.


45171765ee5f1bee90247be4c4ed48c0_XL.jpg


تاکنون تصور همگانی این بود که پنج طعم اصلی شیرین، ترش، شور، تلخ و خوشمزه با زبان حس و سپس سیگنال آن‌ها به مغز ارسال می‌شود.
اما محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در مطالعه جدید خود دریافتند که طعم‌ها توسط سلول‌های مغز شناسایی می‌شوند.
هدف اصلی دانشمندان، درک چگونگی تبدیل تشخیص محرک‌های شیمیایی به ادراک توسط مغز است.
محققان در این تحقیق قصد داشتند بفهمند که آیا بخش‌های خاص مغز ارائه‌دهنده طعم‌های شیرین و تلخ هستند که در این صورت، غیرفعال کردن این بخش‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا