- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
طعم غذا چگونه شناسایی میشود؟
نتایج یک پژوهش جدید علمی حاکی از آن است که طعم غذاها توسط مغز انسان و نه غدد چشایی شناسایی میشود.
تاکنون تصور همگانی این بود که پنج طعم اصلی شیرین، ترش، شور، تلخ و خوشمزه با زبان حس و سپس سیگنال آنها به مغز ارسال میشود.
اما محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در مطالعه جدید خود دریافتند که طعمها توسط سلولهای مغز شناسایی میشوند.
هدف اصلی دانشمندان، درک چگونگی تبدیل تشخیص محرکهای شیمیایی به ادراک توسط مغز است.
محققان در این تحقیق قصد داشتند بفهمند که آیا بخشهای خاص مغز ارائهدهنده طعمهای شیرین و تلخ هستند که در این صورت، غیرفعال کردن این بخشها...
نتایج یک پژوهش جدید علمی حاکی از آن است که طعم غذاها توسط مغز انسان و نه غدد چشایی شناسایی میشود.
تاکنون تصور همگانی این بود که پنج طعم اصلی شیرین، ترش، شور، تلخ و خوشمزه با زبان حس و سپس سیگنال آنها به مغز ارسال میشود.
اما محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در مطالعه جدید خود دریافتند که طعمها توسط سلولهای مغز شناسایی میشوند.
هدف اصلی دانشمندان، درک چگونگی تبدیل تشخیص محرکهای شیمیایی به ادراک توسط مغز است.
محققان در این تحقیق قصد داشتند بفهمند که آیا بخشهای خاص مغز ارائهدهنده طعمهای شیرین و تلخ هستند که در این صورت، غیرفعال کردن این بخشها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.