متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا ۱۰ دستور پخت منحصر به فرد خوراکی های خاورمیانه ای

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 429
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #1
همه‌ی ما پیش از راه افتادن باید چهار دست و پا راه برویم، در آشپزی هم همین اصل صادق است. این دستور پخت‌ها ساده، و در عین حال خوشمزه هستند، و برای شما یک نوع آشنایی مقدماتی با غذاهای خاورمیانه فراهم خواهند آورد. راهکار آن است که خوش بگذرانید، امتحان کنید و به خودتان سخت نگیرید اگر که می‌خواهید همان بار اول دست پخت‌تان درست از آب در بیاید. حتی بهترین سرآشپزها هم گاه گاهی روز آشپزی بد دارند.

منبع: bazdeh
نویسنده: آتوسا جعفری
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #2

۱. شیش کباب (جوجه کباب)​

طرز-تهیه-شیش-کباب-غذای-خوشمزه-و-لذیذ-خاورمیانه-ای-750x430.jpg
شیش کباب همان جوجه کباب است. این دستور پخت ساده فقط شامل دستورالعمل مرینیت کردن و پختن مرغ می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید به سیخ کباب سبزیجات نیز اضافه کنید. ما پیاز، قلقل سبز، و قارچ را پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم:​

– ۹۰۰ گرم سینه‌ی مرغ خرد شده به صورت مکعبی
– ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲ حبه سیر که حسابی ریز شده باشد
– یک چهارم قاشق چایخوری زیره
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل
– یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرز تهیه :​

۱. در یک کاسه‌ی متوسط، تمام مواد لازم را ترکیب کنید.
۲. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت – در بسته درون یخچال – مرینت شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #3

۲. فلافل​

خواص فلافل


فلافل گلوله‌های حسابی سرخ شده‌ی ساخته شده از نخود یا باقلا و ادویه است. این یک غذای گیاهی و یکی از پر مصرف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین خوراکی های خاور میانه ای است.

مواد لازم:​

– یک فنجان نخود

– ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

– ۲ حبه سیر (خرد شده)

– ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

– ۱ قاشق چایخوری گشنیز

– ۱ قاشق چایخوری زیره

– ۲ قاشق غذاخوری آرد

– ۱ قاشق چایخوری نمک (برای طعم دهی)

– فلفل (برای طعم دهی)

– روغن (برای سرخ کردن)

طرز تهیه:​

۱. مواد لازم را جمع کنید.

۲. نخودهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #4

۳. کوفته​

غذاهای خاورمیانه


تقریبا هر نوع آشپزی در جهان یک نوع خوراک گلوله‌ای دارد؛ کوفته نیز مختص آشپزی خاور میانه است. در ساده‌ترین شکل، کوفته آمیزه‌ای از گوشت حسابی چرخ شده، پیاز، ادیه و یک سری گیاهان است. این گوشت به صورت گلوله‌هایی در آورده و پخته یا کباب می‌شود.

مواد لازم:​

– ۱.۳ کیلوگرم گوشت قرمز چرخ کرده

– ۱ عدد پیاز بزرگ (پوست کنده و خرد شده)

– یک دوم فنجان جعفری تازه (ریز شده)

– نمک برای طعم دهی

– فلفل سیاه برای طعم دهی

طرز تهیه:​

۱. به خوبی پیاز و جعفری را خرد کنید. نکته: از زودپز استفاده نمایید.

۲. گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #5

۴. حمص​

غذاهای خاورمیانه


حمص، احتمالا یکی از بهترین خوراکی های خاور میانه ای است چون محبوبیتی جهانی دارد. این چاشنی نخودی را می‌توان در اکثر خار بار فروشی‌های و بسیاری در منوهای رستوران‌های خاورمیانه پیدا کرد.

مواد لازم:​

– ۱ قوطی نخود

– یک چهارم فنجان از نخودهای درون قوطی

– ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو

– یک ونیم قاشق غذاخوری ارده

– ۲ حبه سیر (پوست کنده و له شده)

– یک دوم قاشق چایخوری نمک

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:​

۱. مواد لازم را جمع کنید

۲. نخودها را آبکشی کنید و به دور از مایع درون قوطی قرار دهید. نخودهای خشک، آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #6

۵. کوکی کره‌ای​

کوکی‌های کره‌ای خوراکی خاور میانه ای بسیار محبوبی در آشپزی لبنانی و همین طور در سرتاسر خاور میانه هستند.

مواد لازم:​

– ۴ تکه (۳۲ قاشق غذاخوری یا ۲ فنجان) کره‌ی بدون نمک، به دمای اتاق

– ۱ فنجان پودر شکر

– ۱ فنجان شکر دانه ریز

– ۴ فنجان آرد همه منظوره

– ۲ فنجان بادام (پوست کنده و نصف شده)

– ۱ قاشق چایخوری عصاره‌ی بادام تمیز

– ۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:​

۱. فر را روی ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد تنظیم کنید. از یک همزن برقی یا دستی استفاده کنید، کره، شکر دانه ریز، و پودر شکر را درون یک کاسه به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. عصاره‌ی بادام را اضافه کنید. به آرامی آرد همه منظوره را اضافه نمایید.

۲. روی آن را با پوشش پلاستیکی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #7

۶. نان پیتا​

جایگزین کردن نان پیتایی که در خاور میانه مصرف می‌شود تقریبا غیر ممکن به نظر می‌رسد چون اکثر آشپزخانه‌های منازل اجاق‌های آجری که بتواند به دماهای بسیار بالا برسد ندارند. اما این دستور پخت خوراکی خاور میانه ای خیلی به منظور ما نزدیک است.

مواد لازم:​

– ۱ بسته پودر خمیر مایه

– یک دوم فنجان آب گرم

– ۱ قاشق چایخوری شکر دانه ریز

– ۳ فنجان آرد همه منظوره

– یک ویک چهارم قاشق چایخوری نمک

– یک فنجان آب (ولرم)

طرز تهیه:​

۱. مواد لازم را فراهم آورید.

۲. پودر خمیر مایه را در یک دوم فنجان آب گرم حل کنید. شکر اضافه نمایید و تا زمانی که حل می‌شود هم بزنید. بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و تا زمانی که آب کف می‌کند باقی بماند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #8

۷. قهوه ترک​

با این دستور تهیه‌ی درست و حسابی قهوه ترک مهمانان‌تان را به وجد بیاورید.

مواد لازم:​

– ۱ فنجان آب (سرد)

– ۱ قاشق غذاخوری قهوه‌ی حسابی آسیاب شده (به شکل پودر)

– یک هشتم قاشق چایخوری هل آسیاب شده

– شکر : اختیاری

طرز تهیه:​

۱. مواد لازم را فراهم آورید.

۲. آب و شکر را در یک قهوه دم کن بجوشانید. اگر قهوه دم کن ندارید، یک قابلمه‌ی کوچک هم جوابگو خواهد بود.

۳. آن را از روی حرارت بردارید و قهوه و هل را اضافه نمایید.

۴. قهوه دم کن را روی حرارت بازگردانید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی قهوه کف کرد آن را از روی حرارت بردارید.

۵. دوباره، آن را روی حرارت برگردانید، و بگذارید کف کند و باز از روی حرارت بردارید.

۶. درون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #9

۸. برنج لبنانی​

مواد لازم:​

– یک و نیم فنجان برنج با دانه‌های متوسط

– یک دوم فنجان رشته‌ی ورمیشل خرد شده به تکه‌های کوچک

– یک چهارم فنجان کره‌ی بدون نمک

– دو و یک چهارم نجان آب

– نمک و فلفل جهت طعم دهی

طرز تهیه:​

۱. کره‌ی بدون نمک و ورمیشل را درون یک ماهیتابه‌ی بزرگ که درپوشی سفت و محکم دارد بریزید. نودل ها را روی حرارت متوسط قهوه‌ای کنید، اغلب هم بزنید، و مراقب باشید نسوزند.

۲. وقتی نودل‌ها قهوه‌ای شدند، برنج و آب را به ظرف اضافه کنید و به جوش بیاورید. روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید، و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بجوشد یا تا زمانی که آب جذب و برنج نرم شود.

۳. با یک چنگال آن را نرم کنید، نمک و فلفل بزنید و جعفری خرد شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #10

۹. خوراکی خاور میانه ای بره برگر​

مواد لازم:​

– ۴۵۰ گرم بره‌ی چرخ کرده

– ۱ عدد پیاز کوچک (پوست کنده و بسیار ریز شده)

– ۱ حبه سیر (پوست کنده و بسیار ریز شده)

– ۲ قاق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

– ۱ قاشق چایخوری زیره‌ی آسیاب شده

– یک دوم قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

– یک چهارم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

– نمک برای طعم دهی

– فلفل برای طعم دهی

– یک چهارم فنجان پنیر labneh

– یک چهارم فنجان پنیر فتای رنده شده

– برای چاشنی: بچه اسفناج (یا سبزیجات دیگر) برای روی غذا

– ۴ عدد نان همبرگر (یا هر نان دلخواه دیگر نصف شده)

طرز تهیه:​

۱. در یک کاسه‌ی بزرگ، بره‌ی چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر ریز شده، جعفری خرد شده، زیر‌ه‌ی آسیاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا