متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه علت اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه و قالب

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 183
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
ته چین مرغ از معروفترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج تهیه می شود. طرز تهیه ته‌چین بسیار ساده است اما یکی از نکات مهم در پخت آن حفظ فرم کیکی و نچسبیدن آن به قابلمه است. اگر می خواهید ته چین به قابلمه نچسبد، نکات زیر که در این بخش از آشپزخانه آورده ایم را رعایت نمایید.


عامل چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب​

چندین عامل وجود دارد که باعث چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب می‌شود که شامل:

جنس قابلمه​

ته چین را بهتر است در ظرفی نچسب مانند تابه یا ظروف تفلون که قطر بیشتر و عمق کمتر داشته باشد، تهیه نمود. خوب نبودن جنس قابلمه سبب چسبیدن برنج به کف قابلمه می‌شود حتی اگر شما روغن به میزان کافی نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Negar-
عقب
بالا