متفرقه فوت و فن تهیه زولبیا و علت پف نکردن زولبیا چیست؟

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 86
  • کاربران تگ شده هیچ

Emmett

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
فوت و فن‌های تهیه زولبیا موضوع مورد بحث ماست. ساخت زولبیا قلق‌های خاص و منحصر به فرد خودش را دارد و باید در اندازه گیری مواد زولبیا دقیق باشید.
زولبیا و بامیه و گوش فیل از انواع شیرینی‌های پرطرفدار هستند که در ماه مبارک رمضان می‌توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.
سرخ کردن زولبیا با روغن جامد موجب سفت شدن و پف نکردن زولبیا می‌شود.
اگر شعله گاز زیاد باشد موجب می‌شود که زولبیا‌ها پف نکنند و بسوزند.
اگر روغن به خوبی داغ نشده باشد و مواد زولبیا را داخل آن بیندازید، باعث می‌شود که زولبیا‌ها به خوبی پف نکنند.
مواد به کار رفته برای تهیه زولبیا نباید به صورت تقریبی اندازه گیری شود.
راهکار‌هایی برای پف کردن زولبیا
راه حل‌هایی برای پف کردن زولبیا وجود دارد که عبارتند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett
عقب
بالا