- نویسنده موضوع
- #11
خلاصه
اسیدهای چرب امگا 3 یک جز حیاتی در رژیم غذایی محسوب می شوند زیرا التهاب را به حداقل می رساند و بدن را سالم نگه می دارد. افراد باید به خاطر داشته باشند تعادل بین امگا 3 و امگا 6 در بدن در جلوگیری از التهاب نقش دارد.
علاوه بر افزایش مصرف امگا 3 باید مصرف مواد غذایی سرشار از امگا 6 را نیز محدود کرد. منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 6 شامل غذاهای فرآوری شده، توفو، آجیل، دانه ها و گوشت است. انواع منابع شامل ماهی، گیاهان و دانه ها به افراد در افزایش مصرف امگا 3 کمک می کنند البته مکمل های امگا 3 نیز در دسترس هستند.
گنجاندن هر سه نوع اصلی امگا 3 در رژیم غذایی و متعادل نگه داشتن نسبت امگا 3 و امگا 6 ضروری است. افرادی که به غذاهای دریایی علاقه ای ندارند می تواند نیاز بدن خود را با...
اسیدهای چرب امگا 3 یک جز حیاتی در رژیم غذایی محسوب می شوند زیرا التهاب را به حداقل می رساند و بدن را سالم نگه می دارد. افراد باید به خاطر داشته باشند تعادل بین امگا 3 و امگا 6 در بدن در جلوگیری از التهاب نقش دارد.
علاوه بر افزایش مصرف امگا 3 باید مصرف مواد غذایی سرشار از امگا 6 را نیز محدود کرد. منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 6 شامل غذاهای فرآوری شده، توفو، آجیل، دانه ها و گوشت است. انواع منابع شامل ماهی، گیاهان و دانه ها به افراد در افزایش مصرف امگا 3 کمک می کنند البته مکمل های امگا 3 نیز در دسترس هستند.
گنجاندن هر سه نوع اصلی امگا 3 در رژیم غذایی و متعادل نگه داشتن نسبت امگا 3 و امگا 6 ضروری است. افرادی که به غذاهای دریایی علاقه ای ندارند می تواند نیاز بدن خود را با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.