غذا طرز تهیه دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 129
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/10/20
ارسالی‌ها
541
پسندها
4,709
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی است که به صورت کوچک تهیه می شود و به عنوان یک غذای خیابانی در ژاپن محبوبیت زیادی دارد.
دانگو Dango (Kushi Mitarash dango) یا کوفته برنجی ژاپنی ، یک اسنک سنتی و محبوب ژاپنی است که به طور سنتی با آرد برنج و به شکل گرد و کوچک تهیه شده و به سیخ های چوبی کشیده می شود و با سس غلیط و شیرین به صورت سرد و گرم همراه با چای سبز سرو می شود.



کوفته برنجی بخشی مهم از فرهنگ غذایی مردم ژاپن است و در " جشنواره ماه " که فصل خرمن در اوایل پاییز برپا می شود انواع مختلف کیک برنجی و دانکو با شکل ها و تزئینات مختلف تهیه می شود.

این اسنک شیرین و خوشمزه و ارزان قیمت خیابانی قبلا فقط در کنار معابد به فروش می رسید ولی در حال حاضر به عنوان یک خوراکی خیابانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Hanaaa

کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/10/20
ارسالی‌ها
541
پسندها
4,709
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم دانگو



آرد برنج بسیار نرمیک پیمانه
آب ولرم3/4 پیمانه
برای تهیه سس شیرین
آبیک و 3/4 پیمانه
شکر معمولی یا شکر سرخنصف پیمانه
سس سویا ( بدون نمک یا شیرین )2 ق غ
نشاسته سیب زمینی یا هر نشاسته دیگریک و 1/2 ق غ


طرز تهیه هانامی دانگو, شیرینی دانگو, شیرینی دانگو ژاپنی

طرز تهیه دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی


طرز تهیه دانگو​

برای تهیه دانگو بهتر است از برنج تازه و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
72
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
112
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
117
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
117
عقب
بالا