- ارسالیها
- 530
- پسندها
- 4,693
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- #1
دانگو یا کوفته برنجی ژاپنی است که به صورت کوچک تهیه می شود و به عنوان یک غذای خیابانی در ژاپن محبوبیت زیادی دارد.
دانگو Dango (Kushi Mitarash dango) یا کوفته برنجی ژاپنی ، یک اسنک سنتی و محبوب ژاپنی است که به طور سنتی با آرد برنج و به شکل گرد و کوچک تهیه شده و به سیخ های چوبی کشیده می شود و با سس غلیط و شیرین به صورت سرد و گرم همراه با چای سبز سرو می شود.
کوفته برنجی بخشی مهم از فرهنگ غذایی مردم ژاپن است و در " جشنواره ماه " که فصل خرمن در اوایل پاییز برپا می شود انواع مختلف کیک برنجی و دانکو با شکل ها و تزئینات مختلف تهیه می شود.
این اسنک شیرین و خوشمزه و ارزان قیمت خیابانی قبلا فقط در کنار معابد به فروش می رسید ولی در حال حاضر به عنوان یک خوراکی خیابانی...
دانگو Dango (Kushi Mitarash dango) یا کوفته برنجی ژاپنی ، یک اسنک سنتی و محبوب ژاپنی است که به طور سنتی با آرد برنج و به شکل گرد و کوچک تهیه شده و به سیخ های چوبی کشیده می شود و با سس غلیط و شیرین به صورت سرد و گرم همراه با چای سبز سرو می شود.
کوفته برنجی بخشی مهم از فرهنگ غذایی مردم ژاپن است و در " جشنواره ماه " که فصل خرمن در اوایل پاییز برپا می شود انواع مختلف کیک برنجی و دانکو با شکل ها و تزئینات مختلف تهیه می شود.
این اسنک شیرین و خوشمزه و ارزان قیمت خیابانی قبلا فقط در کنار معابد به فروش می رسید ولی در حال حاضر به عنوان یک خوراکی خیابانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.