احتمالا تا اینجای کار به نظرتون میاد که ای وای حتما یه جا رو اشتباه کردم که اینقدر پشت کارم کثیفه اما اصلا اینطور نیست و اون طرف کار
ژله تزریقی اوضاعش خوبه. بعد از هر چند تزریق از اون طرفش نگاه کنین ببینین اگر جایی خالی مونده، خامه تزریق کنید.
حالا شروع میکنیم به تزریق خامه با کارد میوه خوری. اون رو هم اول با شیب کمتری وارد ژله میکنیم و در دورهای بعد با شیب بیشتر و سرنگ رو مماس با کارد وارد ژله میکنیم و تزریق میکنیم.
میرسیم به گل سوزنی
بعد از اتمام کار و تمیز کردن خامه های اضافی،
ژله تزریقی رو حدود نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا خامه ها هم سفت بشن و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.