متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه ماهی دودی خوشمزه مخصوص گیلان

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 87
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #1

طرز تهیه ماهی دودی به سبک گیلانی​


ماهی دودی شمال یکی از سوغاتی های معروف بازار شمال است و امکان ندارد سری به بازار شمال بزنید و ماهی دودی های آویزان شده از نخ را نبینید. دودی کردن ماهی یکی از روش های سنتی برای حفظ و ماندگاری بیشتر ماهی است که همچنان به دلیل طعم منحصر به فردی که دارد پرطرفدار است.

ماهی دودی چگونه درست می شود؟​


ماهی دودی گیلان بسیار معروف و پرطرفدار است و امکان ندارد از بازار گیلان رد شوید و ماهی دود گیلان را که از نخ آویزان شده اند را نبینید.


دودی کردن و نمک سود کردن ماهی از قدیم برای افزایش ماندگاری ماهی استفاده می شده است و امروزه با وجود آمدن یخچال و افزایش ماندگاری ماهی با منجمد کردن ، باز هم به دلیل طعم خاصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
530
پسندها
4,693
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • #2

ماهی دودی گیلان​


مواد لازم ماهی دودی گیلان​


برای 3 - 6 نفر



برنج۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چای‌خوری
ماهی دودییک حلقه به قطر ۵ سانتی‌متر




طرز تهیه ماهی دودی گیلان​


در روش پخت ماهی دودی گیلان با برنج ، باید برنج را کته کنید.


برنج را بشویید و در قابلمه بریزید و تا ارتفاع 1 انگشت بالاتر از برنج به قابلمه آب اضافه کنید.

کمی نمک به برنج اضافه کنید. بهتر است برنجتان کم نمک یا بی نمک باشد تا شوری ماهی دودی جبران شود.


حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید سپس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] "KÁlON
عقب
بالا