غذای مدرن غذای مدرن | طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری​

فیله ماهی شسته و خشک شده۸۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۱۳۰ گرم
روغن مایعبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آماده سازی:۱۵ دقیقه
زمان پخت:۵ دقیقه
مجموع زمان پخت:۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مایونز لیمویی:​

  • مایونز: ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده:۱ حبه
  • رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی :​

فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.

تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند.

سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید.

فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد سوخاری بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.

روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند.

در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.

روش تهیه...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
عقب
بالا