سالاد جلبک اسپیرولینا

  • نویسنده موضوع سـایهـ سـار؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

سـایهـ سـار؛

مدیر آزمایشی ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,243
پسندها
31,570
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
20
سطح
37
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
  • برگ اسفناج کوچک
  • گوجه گیلاسی
  • آوکادوو رسیده
  • جوانه ماش یا عدس
  • پودر اسپیرولینا به میزان لازم
اسفناج ها را به خوبی بشوید و اجازه دهید خشک شود به هیچ عنوان از اسفناج خیس استفاده نکنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد به جز پودر جلبک اسپیرولینا را با یکدیگر ترکیب کنیدو در ظرفی جداگانه مقداری روغن زیتون + نمک+ فلفل + پودر جلبک اسپیرولینا + آویشن به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید.

انواع سالاد
 
امضا : سـایهـ سـار؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Negar-

موضوعات مشابه

عقب
بالا