سالاد جلبک اسپیرولینا

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 81
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,201
پسندها
31,444
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
  • برگ اسفناج کوچک
  • گوجه گیلاسی
  • آوکادوو رسیده
  • جوانه ماش یا عدس
  • پودر اسپیرولینا به میزان لازم
اسفناج ها را به خوبی بشوید و اجازه دهید خشک شود به هیچ عنوان از اسفناج خیس استفاده نکنید. در یک ظرف مناسب تمام مواد به جز پودر جلبک اسپیرولینا را با یکدیگر ترکیب کنیدو در ظرفی جداگانه مقداری روغن زیتون + نمک+ فلفل + پودر جلبک اسپیرولینا + آویشن به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید.

انواع سالاد
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Aras

موضوعات مشابه

عقب
بالا