متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر یونانی گالاکتُبورکو

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 120
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645332897744.png


1645332930474.png

مواد لازم:

  • آرد سمولینا 1 پیمانه
  • شکر 1 و 1/2 پیمانه
  • شیر 700 میلی لیتر
  • خامه صبحانه 300 میلی لیتر
  • تخم مرغ 4 عدد
  • کره در دمای اتاق 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده 250 گرم
  • خمیر فیلو (یوفکا) یک بسته
  • برای شربت:
  • آب 400 میلی لیتر (2 پیمانه)
  • شکر 300 گرم
  • پوست لیمو ترش 1 عدد
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
 
آخرین ویرایش

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول:​

اول از همه شربت را آماده کنید. آب، شکر، پوست لیمو ترش و آب لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی جوش آمد، شعله را کم کنید و 4 دقیقه صبر کنید. سپس شربت را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود. پوست لیمو ترش را از آن خارج کنید.

1645333044069.png

مرحله دوم:​

کف قالب را با کره ذوب شده چرب کنید. یک لایه خمیر فیلو کف قالب بیاندازید (طوری که دیواره قالب را هم قدری بپوشاند.) سپس روی خمیر را خوب با کره ذوب شده چرب کنید. این کار را برای چهار لایه خمیر دیگر هم تکرار کنید.

مرحله سوم:​

آرد سمولینا، شکر، شیر، خامه، 3 قاشق کره، گلاب و وانیل را در شیرجوش بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا