«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

داروشناسی پروبیوتیک چیست و چه خواصی دارد؟

  • نویسنده موضوع Ro_gii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 161
  • کاربران تگ شده هیچ

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
موارد مصرف قرص پروبیوتیک

امروزه بر روی برچسب بسته بندی بسیاری مواد غذایی و بویژه لبنیات، نام «پروبوتیک» به چشم می‌خورد. با اینکه بسیاری از افراد با خواص پروبویتیک‌ها آشنایی ندارند نسبت به خرید این مواد غذایی اقدام کرده و حتی بعضی‌ها بدون داشتن آگاهی کامل از موارد مصرف کپسول پروبیوتیک از آن استفاده می‌کنند. به همین بهانه، قصد داریم در این مقاله بررسی کنیم که دیدگاه جدیدترین اطلاعات پزشکی نسبت به مصرف پروبیوتیک ها چیست و این مواد می‌توانند چه فوایدی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشند؛ با مجله پزشکی سلامتی سیب همراه باشید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #2

پروبیوتیک چیست؟​

پروبیوتیک‌ها باکتری‌های زنده و قارچ‌های تک سلولی مفیدی هستند که به طور طبیعی در سیستم گوارشی و به خصوص روده کوچک زندگی می‌کنند. ما معمولاً به باکتری‌ها به چشم عوامل بیماری‌زا می نگریم، اما بدن انسان پر از باکتری‌های مفید نیز هست و پروبیوتیک‌ها همان باکتری‌های خوب یا مفید بدن انسان به حساب می‌آیند که به سلامت سیستم گوارشی کمک می‌کنند.

منابع طبیعی پروبیوتیک‌ها عموما لبنیات و میوه‌ها هستند، ولی امروزه به صورت پودر مکمل، کپسول مکمل یا درون برخی از مواد غذایی فرآوری شده مانند ماست نیز یافت می شوند. در بخش‌های بعدی بیشتر در مورد مکمل پروبیوتیک ها صحبت خواهیم کرد.

[IMG alt="عوارض کپسول...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #3

انواع پروبیوتیک ها​

عموما دو گونه از باکتری‌ها و یک گونه قارچ تک سلولی منشاء اصلی پروبیوتیک‌ها را تشکیل داده و پروبیوتیک ها به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

لاکتوباسیل اسیدوفیل (Lactobacillus Acidophilus)​

لاکتوباسیل معروف ترین گونه باکتری‌های پروبیوتیک است و معمولا در ماست و غذاهای تخمیر شده یافت می شود. لاکتوباسیل در موارد اسهال یا سوء هاضمه ناشی از مصرف لاکتوز (Lactose Intolerance) می‌تواند مفید باشد.

بایفیدو باکتریوم (Bifido Bacterium)​

این گونه از باکتری‌ها در لبنیات و غذاهای تخمیری مانند ماست و کیمچی (Kimchi) یافت می‌شوند. این دسته از پروبیوتیک ها به خصوص در بهبود علائم سندروم روده تحریک پذیر یا Irritable Bowel Syndrome...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #4

نقش پروبوتیک‌ها در پیشگیری و بهبود علائم بیماری ها​

پروبیوتیک‌ها به احیا و رشد باکتری‌های مفید مخاطی بویژه در روده‌ها کمک شایانی می‌کنند. در صورت به هم‌خوردن توازن باکتری ها در روده، اختلال در عملکرد روده‌ها رخ می‌دهد که می تواند سبب بروز آکنه، آلرژی غذایی، خستگی مفرط، افسردگی، سردرد و شایع تر از همه اسهال مزمن شود. در افراد سالم تعداد باکتری های مفید در روده غالب است. این باکتری ها در تولید برخی ویتامین ها (مانند ویتامین K) و اسیدهای آلی نیز نقش مؤثری به عهده دارند.

از سوی دیگر، باکتری های مضر می توانند ترکیبات سمی و سرطان زا تولید کنند. بنابراین اگر باکتری های مضر در روده غالب شوند، نه تنها ترکیبات ضروری تولید نمی‌شوند، بلکه میزان ترکیبات مضر نیز افزایش می یابد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #5

اگر آنتی بیوتیک می‌خورید پروبیوتیک مصرف کنید​

حقایق موجود در مورد مصرف آنتی بیوتیک ها بسیار تامل برانگیزند. سالانه ۲۶۹۰۴ میلیون دوره درمانی آنتی بیوتیک در کلینیک ها تجویز می‌شود. در آمریکا، حدود ۳۵ درصد از بزرگسالان دچار عوارض گوارشی و حدود ۲۵ درصد از زنان دچار عوارض واژینال پس از مصرف آنتی بیوتیک می‌شوند.

روده انسان حاوی انواع زیادی از باکتری ها (مفید، مضر یا خنثی) و مجاری ادراری نیز حاوی گونه های خاص از باکتری های مفید بوده که برای پیشگیری از بیماری‌ها، برقراری توازن باکتری‌ها به ویژه در مجاری گوارشی حائز اهمیت هستند. طبق تحقیقات مجامع معتبر علمی و پزشکی از جمله کلینیک کلیولند آمریکا، مصرف پروبیوتیک ها معتبرترین روش پیشگیری از عوارض گوارشی متعاقب مصرف آنتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #6

عوارض پروبیوتیک ها​

به طور کلی مصرف غذاهای حاوی پروبیوتیک برای بیشتر افراد جامعه بی خطر است، ولی افراد دارای مشکلات ایمنی یا بیماری‌های حاد یا خاص نیاز به مشورت با پزشک و بررسی دقیق‌تری دارند.

عوارض پربیوتیک


از عوارض عمومی پروبیوتیک ها می‌توان به احساس ناراحتی در معده، اسهال و نفخ روده در روزهای نخست شروع مصرف اشاره نمود. افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (Warfarin) مصرف می کنند، باید با پزشک خود در مورد مصرف پروبیوتیک مشورت نمایند.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #7

مکمل پروبیوتیک ها​

علاوه بر مواد غذایی، مصرف پروبیوتیک‌ها از طریق مکمل‌های آن‌ها نیز امکان پذیر است. در حال حاضر، پودر و کپسول پروبیوتیک از متداول‌ترین شکل‌های پروتئین‌های پروبیوتیک به حساب می‌آیند. در موارد موارد مصرف کپسول پروبیوتیک یا اشکال دیگر این مکمل‌ها بهتر است که با پزشک متخصص مشورت شود چراکه با مصرف بیش از اندازه، ممکن است عوارض کپسول پروبیوتیک را تجربه نمایید. این عوارض می‌توانند ناراحتی در سیستم گوارش و همچنین سردرد و برخی واکنش‌های ناخوشایند در بدن را شامل شوند.

به طور کلی، میوه‌ها و لبنیات می‌توانند نیاز هر کسی را به پروبیوتیک‌ها برطرف ساخته و موارد مصرف کپسول پروبیوتیک و اشکال دیگر مکمل‌های حاوی آن‌ها محدود هستند. استفاده از مواد غذایی همچنین می‌تواند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #8

کلام آخر​

امیدواریم این مطلب که در آن سعی کردیم بررسی کنیم که مزایا و عوارض پروبیوتیک چیست و این مواد چه تاثیری روی بدن می‌گذارند مورد توجه شما قرار گرفته باشند. مصرف به اندازه پروبویتیک‌ها از طریق مواد غذایی و همچنین محصولات حاوی پروبیوتیک ممکن است اما در برخی شرایط پزشکان مکمل‌های غذایی حاوی پروبیوتیک را نیز برای برخی متود‌های درمانی توصیه می‌کنند. عوارض پربیوتیک ها معمولا بسیار محدود است اما در برخی افراد مصرف این مواد ممکن است با سردرد یا برخی اختلالات در سیستم گوارشی همراه شود.


منبع: مجله سیب
 
امضا : Ro_gii

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا