- ارسالیها
- 530
- پسندها
- 4,693
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- #1
طرز تهیه :
طالبی درشت و سفت را انتخاب کرده و بعد از شستن و خشک کردن ، تقریبا یک سوم از بالای طالبی را با چاقو برش زده جدا کنید و قسمت داخل طالبی را کامل خالی کرده و تمیز کنید حالا طالبی را برش های یک تا یک و نیم سانتی زده با عمق ۲ میلی متر و با چاقو این برش ها را تا پایین به صورت نوار باریک جدا کنید ولی از انتها وصل باشد و جدا نشود سپس ما بین همین نوارها را دوباره به همان اندازه برش بزنید و نوک گلبرگ ها را هم به صورت ۸ برش زده تا نوک تیز باشند و گلبرگ ها ی ردیف بیرونی که پوست طالبی محسوب می شود را از داخل طرح برگ انداخته و شیار بزنید و داخل طالبی را به وسیله توپی ، طالبی و گرمک بریزید یا هر میوه دلخواه
...
طالبی درشت و سفت را انتخاب کرده و بعد از شستن و خشک کردن ، تقریبا یک سوم از بالای طالبی را با چاقو برش زده جدا کنید و قسمت داخل طالبی را کامل خالی کرده و تمیز کنید حالا طالبی را برش های یک تا یک و نیم سانتی زده با عمق ۲ میلی متر و با چاقو این برش ها را تا پایین به صورت نوار باریک جدا کنید ولی از انتها وصل باشد و جدا نشود سپس ما بین همین نوارها را دوباره به همان اندازه برش بزنید و نوک گلبرگ ها را هم به صورت ۸ برش زده تا نوک تیز باشند و گلبرگ ها ی ردیف بیرونی که پوست طالبی محسوب می شود را از داخل طرح برگ انداخته و شیار بزنید و داخل طالبی را به وسیله توپی ، طالبی و گرمک بریزید یا هر میوه دلخواه
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.