- ارسالیها
- 528
- پسندها
- 4,691
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
سس اسپانیایی، سسی رقیق از انواع سس
سس اسپانیایی یکی از انواع سس هاست که آب گوشت ماده ی اصلی تهیه ی آن است. 2 قاشق کره را ذوب کرده و 1 قاشق سرپر آرد را به آن افزوده و پس از قهوه ای شدن، 1 لیتر آب گوشت، 2 قاشق کرفس خرد شده، 2 قاشق پیاز خرد شده و 2 قاشق هویج خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه میکنیم.
حرارت را متوسط کرده و یک ساعت سس را میجوشانیم، سپس سس را صاف کرده و به صورت گرم در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنیم.
منبع: 1touchfood