متفرقه سس اسپانیایی

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/10/20
ارسالی‌ها
541
پسندها
4,709
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

سس اسپانیایی، سسی رقیق از انواع سس​


سس اسپانیایی یکی از انواع سس هاست که آب گوشت ماده ی اصلی تهیه ی آن است. 2 قاشق کره را ذوب کرده و 1 قاشق سرپر آرد را به آن افزوده و پس از قهوه ای شدن، 1 لیتر آب گوشت، 2 قاشق کرفس خرد شده، 2 قاشق پیاز خرد شده و 2 قاشق هویج خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه میکنیم.


حرارت را متوسط کرده و یک ساعت سس را میجوشانیم، سپس سس را صاف کرده و به صورت گرم در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنیم.

1645598955864.jpeg

منبع: 1touchfood
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] "KÁlON
عقب
بالا