- تاریخ ثبتنام
- 21/10/20
- ارسالیها
- 528
- پسندها
- 4,691
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- سن
- 18
سطح
13
- نویسنده موضوع
- #1
سس پستو که اصالتا ایتالیایی است در کنار پاستا یا سالاد ها مزه ی فوق العاده ای ایجاد میکند.
نیم کیلو برگ ریحان را شسته و آماده میکنیم، 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده را می افزاییم. در این سس از مغز دانه ی کاج استفاده میشود که میتوان گردو، بادام یا پسته را به صورت بو داده، جایگزین دانه ی کاج کرد.
یک پیمانه مغز بوداده را در میکسر خورد کرده، سپس ریحان، پنیر پارمزان، یک پیمانه روغن زیتون، 3حبه سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به پوره تبدیل میکنیم. سس را یک ساعت در یخچال قرار داده و بعدا نوش جان کنید.

منبع: 1touchfood
نیم کیلو برگ ریحان را شسته و آماده میکنیم، 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده را می افزاییم. در این سس از مغز دانه ی کاج استفاده میشود که میتوان گردو، بادام یا پسته را به صورت بو داده، جایگزین دانه ی کاج کرد.
یک پیمانه مغز بوداده را در میکسر خورد کرده، سپس ریحان، پنیر پارمزان، یک پیمانه روغن زیتون، 3حبه سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به پوره تبدیل میکنیم. سس را یک ساعت در یخچال قرار داده و بعدا نوش جان کنید.

منبع: 1touchfood