متفرقه سس پستو

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 128
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر سایت
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/10/20
ارسالی‌ها
541
پسندها
4,709
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
17
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سس پستو که اصالتا ایتالیایی است در کنار پاستا یا سالاد ها مزه ی فوق العاده ای ایجاد می‌کند.
نیم کیلو برگ ریحان را شسته و آماده میکنیم، 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده را می افزاییم. در این سس از مغز دانه ی کاج استفاده می‌شود که می‌توان گردو، بادام یا پسته را به صورت بو داده، جایگزین دانه ی کاج کرد.


یک پیمانه مغز بوداده را در میکسر خورد کرده، سپس ریحان، پنیر پارمزان، یک پیمانه روغن زیتون، 3حبه سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به پوره تبدیل میکنیم. سس را یک ساعت در یخچال قرار داده و بعدا نوش جان کنید.
1645599129392.jpeg

منبع: 1touchfood
 
عقب
بالا