نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا مقلوبه مرغ و بادمجان

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 127
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,265
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645599602970.png


    • زمان آماده سازی
    • 60 دقیقه
    • زمان پخت
    • 45 دقیقه
    • برای
    • 4 نفر

  • مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان​

    • مرغ 4 تکه
    • بادمجان 2 عدد
    • پیاز 1 عدد
    • سیب زمینی 2 عدد
    • بادام 100 گرم
    • سیر 2 حبه
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • برنج 4 پیمانه
    • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
    • زعفران به میزان لازم
    • روغن به میزان لازم
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,265
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها​

بادمجان ها را بشویید. سپس حلقه حلقه کنید و کمی نمک به آن ها بزنید و زمان دهید تا طعم نمک به خورد بادمجان ها برود. یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا خوب گرم شود. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن روغن، بادمجان ها را سرخ کنید و بعد کناری بگذارید.
سیب زمینی ها را نیز پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.

گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه حلقه برش بزنید.

زعفران را نیز دم کنید تا خوب رنگ پس بدهد. برای عطر بهتر مقلوبه مرغ و بادمجان، مقداری پودر هل نیز به زعفران اضافه کنید.

مرحله دوم: پخت برنج​

برای درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا از حدود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,265
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله سوم: آماده سازی مرغ ها​

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سیر ها را نیز رنده کنید.
یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و پس از گرم شدن مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد پیاز و سیر را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید. حالا مرغ ها را نیز روی پیاز و سیر بگذارید و مقداری پودر دارچین و ادویه کاری نیز به آن اضافه کنید. مرغ ها را تا زمانی که کمی برشته شوند و طعم ادویه ها را به خود بگیرند سرخ کنید.

مرحله چهارم: درست کردن سس مرغ​

برای درست کردن سس مرغ مقلوبه مرغ و بادمجان، مرغ های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس رب گوجه خانگی را داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند. سپس کمی آب یا استاک مرغ به آن اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,265
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله ششم: سرو مقلوبه مرغ و بادمجان​

ظرف مناسب پذیرایی را بردارید و روی قابلمه بگذارید. سپس به آرامی و با احتیاط قابلمه را برگردانید.

1645599877183.png



نکات کلیدی تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان​

– اندازه مواد اولیه که در دستور مقلوبه مرغ و بادمجان آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل، می توانید مقدار مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.

– در صورت تمایل از فلفل دلمه ای، کدو سبز، گل کلم و هویج نیز می توانید در مواد ته چین مقلوبه مرغ و بادمجان استفاده کنید.

– اگر دوست داشتید می توانید بادمجان ها را به صورت طولی برش بزنید و در مرحله چیدن مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان ها را کف ظرف بچینید و بعد سایر مواد را روی آن بگذارید.

[ATTACH...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا