غذا مقلوبه مرغ و بادمجان

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 116
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645599602970.png


    • زمان آماده سازی
    • 60 دقیقه
    • زمان پخت
    • 45 دقیقه
    • برای
    • 4 نفر

  • مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان​

    • مرغ 4 تکه
    • بادمجان 2 عدد
    • پیاز 1 عدد
    • سیب زمینی 2 عدد
    • بادام 100 گرم
    • سیر 2 حبه
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • برنج 4 پیمانه
    • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
    • زعفران به میزان لازم
    • روغن به میزان لازم
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها​

بادمجان ها را بشویید. سپس حلقه حلقه کنید و کمی نمک به آن ها بزنید و زمان دهید تا طعم نمک به خورد بادمجان ها برود. یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا خوب گرم شود. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن روغن، بادمجان ها را سرخ کنید و بعد کناری بگذارید.
سیب زمینی ها را نیز پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.

گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه حلقه برش بزنید.

زعفران را نیز دم کنید تا خوب رنگ پس بدهد. برای عطر بهتر مقلوبه مرغ و بادمجان، مقداری پودر هل نیز به زعفران اضافه کنید.

مرحله دوم: پخت برنج​

برای درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا از حدود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله سوم: آماده سازی مرغ ها​

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سیر ها را نیز رنده کنید.
یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و پس از گرم شدن مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد پیاز و سیر را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید. حالا مرغ ها را نیز روی پیاز و سیر بگذارید و مقداری پودر دارچین و ادویه کاری نیز به آن اضافه کنید. مرغ ها را تا زمانی که کمی برشته شوند و طعم ادویه ها را به خود بگیرند سرخ کنید.

مرحله چهارم: درست کردن سس مرغ​

برای درست کردن سس مرغ مقلوبه مرغ و بادمجان، مرغ های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس رب گوجه خانگی را داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند. سپس کمی آب یا استاک مرغ به آن اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله ششم: سرو مقلوبه مرغ و بادمجان​

ظرف مناسب پذیرایی را بردارید و روی قابلمه بگذارید. سپس به آرامی و با احتیاط قابلمه را برگردانید.

1645599877183.png



نکات کلیدی تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان​

– اندازه مواد اولیه که در دستور مقلوبه مرغ و بادمجان آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل، می توانید مقدار مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.

– در صورت تمایل از فلفل دلمه ای، کدو سبز، گل کلم و هویج نیز می توانید در مواد ته چین مقلوبه مرغ و بادمجان استفاده کنید.

– اگر دوست داشتید می توانید بادمجان ها را به صورت طولی برش بزنید و در مرحله چیدن مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان ها را کف ظرف بچینید و بعد سایر مواد را روی آن بگذارید.

[ATTACH...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا