مرحله اول
برای تهیه نوشیدنی گرم سیب ابتدا با استفاده از پوست کن یا یک چاقوی تیز مقداری از پوست لیمو ترش یا پرتقال را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. توجه داشته باشید که فقط باید از پوست رنگی لیمو استفاده شود.
مرحله دوم
پوست سفید رنگ پرتقال یا لیمو ترش باعث تلخ شدن نوشیدنی می شود و به همین دلیل فقط باید از قسمت رنگی پوست پرتقال یا لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه آب سیب را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که استفاده از میخک و بادیان رومی باعث می شود، نوشیدنی طعم جذاب تری داشته باشد. البته اضافه کردن این مواد اختیاری است.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.