- ارسالیها
- 528
- پسندها
- 4,691
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
– یک بسته بچه اسفناج ۱۴۰ گرمی
– ۳ قاشق غذاخوری آب
– یک دوم فنجان جوانه جعفری تازهی بسته بندی شده
– ۴ قاشق چایخوری آب لیمو
– ۴ قاشق چایخوری آب پرتقال
– ۱ حبه سیر، خرد شده
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
– پانصد گرم ماهی کاد که به چهار قسمت تقسیم شده باشد
– یک قاشق غذاخوری روغن هستهی انگور یا روغن کانولا
– یک چهارم فنجان بادام تست شده ی خرد شده
طرز تهیه:
۱. اسفناج و آب را درون یک کاسهی مایکروفری مطمئن بریزید. با پوشش پلاستیکی روی آن را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. به مدت حدودا ۲ دقیقه تا زمانی که آب آن خشک شود مایکروفر را روی حرارت بالا قرار دهید.
۲. اسفناج آب گرفته شده را پوره...
– یک بسته بچه اسفناج ۱۴۰ گرمی
– ۳ قاشق غذاخوری آب
– یک دوم فنجان جوانه جعفری تازهی بسته بندی شده
– ۴ قاشق چایخوری آب لیمو
– ۴ قاشق چایخوری آب پرتقال
– ۱ حبه سیر، خرد شده
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
– پانصد گرم ماهی کاد که به چهار قسمت تقسیم شده باشد
– یک قاشق غذاخوری روغن هستهی انگور یا روغن کانولا
– یک چهارم فنجان بادام تست شده ی خرد شده
طرز تهیه:
۱. اسفناج و آب را درون یک کاسهی مایکروفری مطمئن بریزید. با پوشش پلاستیکی روی آن را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. به مدت حدودا ۲ دقیقه تا زمانی که آب آن خشک شود مایکروفر را روی حرارت بالا قرار دهید.
۲. اسفناج آب گرفته شده را پوره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.