مرحله اول
برای تهیه فراپه طالبی خوشمزه و مخصوص ابتدا طالبی را از وسط نصف می کنیم، سپس قسمت های اضافی و تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست طالبی را جدا کرده و آنرا به صورت درشت خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقدار کمی از طالبی را به صورت دلخواه برش می زنیم و برای تزیین روی فراپه کنار می گذاریم. در ادامه باقیمانده طالبی را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به صورت یکدست میکس می کنیم.
مرحله سوم
حالا یخ ها را به همراه بستنی وانیلی و شیر به مخلوط کن اضافه کرده و با طالبی میکس می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه مایه فراپه را درون لیوان های بزرگ می ریزیم و با طالبی و خامه فرم گرفته تزیین می کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.