خرمالوی رسیده در دمای اتاق فقط تا دو روز کیفیت خود را حفظ میکند در حالیکه در یخچال تا پنج شش روز قابل نگهداری است، هر چند با افزایش زمان نگهداری بافت آن بسیار نرم میشود. اگر قصد دارید خرمالو را در دمای اتاق نگه دارید حتما آن را در سبد قرار داده و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.
در صورتی که قصد دارید خرمالو را در بازه زمانی بیشتر از دو روز مصرف کنید، حتما آن را به یخچال انتقال دهید. خرمالوهای نارس مدت بیشتری در دمای اتاق قابل نگهداری بوده و معمولا طی چهار پنج روز بهتدریج میرسند.
برای تسریع در رسیدن خرمالو، میتوانید آنها را در کیسههای کاغذی قهوهای قرار داده و یک سیب یا موز را در کیسه بگذارید. این میوهها سرعت رسیدن را افزایش میدهند.
خرمالوهای پوستگیریشده یا برشخورده باید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.