متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی ترفندهایی برای سالم نگهداشتن خرمالو

  • نویسنده موضوع Gone
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 140
  • کاربران تگ شده هیچ

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1

یکی از میوه های خوش طعم فصل پاییز، خرمالو است.​

این میوه بسیار مغذی است اما عمر نگهداری پایینی دارد. خرمالو می‌تواند به‌صورت رسیده یا نارس خریداری شود که در هر حالت شرایط نگهداری آن متفاوت است.

در ادامه با آسمونی باشید تا ترفندهای سالم نگهداشتن خرمالو را آموزش ببینید.



ترفندهایی برای سالم نگهداشتن خرمالو
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2
خرمالوی رسیده در دمای اتاق فقط تا دو روز کیفیت خود را حفظ می‌کند در حالی‌که در یخچال تا پنج شش روز قابل نگهداری است، هر چند با افزایش زمان نگهداری بافت آن بسیار نرم می‌شود. اگر قصد دارید خرمالو را در دمای اتاق نگه‌ دارید حتما آن را در سبد قرار داده و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.

در صورتی که قصد دارید خرمالو را در بازه زمانی بیشتر از دو روز مصرف کنید، حتما آن را به یخچال انتقال دهید. خرمالوهای نارس مدت بیشتری در دمای اتاق قابل نگهداری بوده و معمولا طی چهار پنج روز به‌تدریج می‌رسند.

برای تسریع در رسیدن خرمالو، می‌توانید آنها را در کیسه‌های کاغذی قهوه‌ای قرار داده و یک سیب یا موز را در کیسه بگذارید. این میوه‌ها سرعت رسیدن را افزایش می‌دهند.

خرمالوهای پوست‌گیری‌شده یا برش‌خورده باید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3
خرمالو می‌تواند به‌صورت میوه کامل، برش‌خورده یا حتی پوره در فریزر نگهداری شود که دو مورد اول حداکثر تا شش ماه و پوره تا یک سال در این شرایط قابل نگهداری است.

خرمالوهای نارس را فریز نکنید و اجازه دهید قبل از فریز کاملا برسند زیرا وقتی آنها از انجماد خارج می‌شوند، قابل رسیدن نبوده و با یک میوه گس مواجه خواهید شد.

میوه‌های رسیده را به صورت تک‌تک منجمد کنید. سپس آنها را با پوشش‌های نازک پلاستیکی بپوشانید تا مطمئن شوید از سوختگی ناشی از انجماد که در زمان‌های طولانی نگهداری در فریزر رخ می‌دهد، در امان است.

اگر می‌خواهید اسلایس‌ها را منجمد و نگهداری کنید، ابتدا آنها را به‌صورت جداجدا روی سینی قرار داده و فریز کنید تا از چسبیدن آنها به یکدیگر جلوگیری شود. سپس آنها را به یک ظرف دربسته یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا