طب سنتی شربت اینورت: فواید، موارد استفاده و طرز تهیه

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 146
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,204
پسندها
31,440
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شربت اینورت از ترکیب آب ، شکر و یک آنزیم با حرارت دادن درست می شود به همین دلیل به نام شربت اینورت آنزیمی هم شناخته می شود ، این شربت از شکر شیرین تر است و شکرک نمی زند.
شربت اینورت چیست؟
شربت اینورت ( به انگلیسی : Inverted sugar syrup ) یا شکر معکوس یکی از شیرین کننده های پر کاربرد تجاری و خانگی برای تهیه انواع دسر ، شیرینی ، کیک ، بیسکویت و غیره است.



تفاوت شربت اینورت با شکر در مایع بودن آن است که مزایای خاص خودش را دارد.

شربت اینورت از ترکیب شکر و آب و جوشاندن و به غلظت رسیدن آن تهیه می شود. نام علمی شناخته شده برای شکر معمولی ساکارز است که از ترکیب دو مولکول گلوکز و فروکتوز تولید شده است.



برای تهیه شربت اینورت از شکر ، ساکارز را با آب مخلوط می کنند و حرارت دادن ادامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا