- نویسنده موضوع
- #1
گوشت های قرمز، مانند گوشت گاو و بره می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم باشد اما، مانند بسیاری از اجزای رژیم غذایی، بهتر است میزان مصرف را محدود کنید. تحقیقات نشان می دهد که از مصرف بیش از 18 اونس گوشت قرمز در هفته خودداری کنید زیرا این ماده با برخی از سرطان ها از جمله سرطان معده ارتباط دارد.
مطالعه ای که در سال 2012 منتشر شد، 23926 مورد مرگ را نشان داد که مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از سرطان همراه است، در این بخش از بهداشت و سلامت به بررسی تأثیر بالقوه گوشت قرمز بر سلامت کلیه می پردازیم.
[IMG alt="ضرر گوشت برای کلیه...
مطالعه ای که در سال 2012 منتشر شد، 23926 مورد مرگ را نشان داد که مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از سرطان همراه است، در این بخش از بهداشت و سلامت به بررسی تأثیر بالقوه گوشت قرمز بر سلامت کلیه می پردازیم.
[IMG alt="ضرر گوشت برای کلیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.