پزشکی فواید و خطرات مصرف کرفس برای سلامتی

  • نویسنده موضوع Emperor
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 149
  • کاربران تگ شده هیچ

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
کرفس بخشی از خانواده چتریان شامل هویج، زردک، جعفری و کرفس کوهی است. ساقه های ترد آن سبزی را به یک میان وعده کم کالری محبوب تبدیل کرده که طیف وسیعی از فواید را برای سلامتی ارائه می دهد. فیبر موجود در کرفس برای دستگاه گوارش و سیستم قلبی عروقی مفید است، همچنین حاوی آنتی […]

%DA%A9%D8%B1%D9%81%D8%B3.jpg

کرفس بخشی از خانواده چتریان شامل هویج، زردک، جعفری و کرفس کوهی است. ساقه های ترد آن سبزی را به یک میان وعده کم کالری محبوب تبدیل کرده که طیف وسیعی از فواید را برای سلامتی ارائه می دهد. فیبر موجود در کرفس برای دستگاه گوارش و سیستم قلبی عروقی مفید است، همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که در پیشگیری از بیماری نقش دارند. به گزارش مدیکال نیوز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ro_gii

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

فواید کرفس برای سلامتی

مواد مغذی موجود در گیاه کرفس و دانه های آن طیف وسیعی از فواید را برای سلامتی ارائه می دهد، اما لازم به یادآوری است این مواد مغذی در مقادیر به نسبت کم در کرفس موجود است. مصرف کرفس به تنهایی نمی تواند از بیماری پیشگیری یا آن را درمان کند.

جلوگیری از التهاب و سرطان با مصرف کرفس

کرفس حاوی ترکیب گیاهی به نام آپیژنین است که در طب سنتی چین به عنوان یک عامل ضد التهابی، ضد باکتری، ضد ویروس و آنتی اکسیدان شناخته می شود، همچنین دارای خواص معتبری است که به مبارزه با سرطان کمک می کند.

نویسندگان یک تیم تحقیقاتی در فاز آزمایشگاهی در سال 2016 اذعان داشتند آپیژنین در آپوپتوز، نوعی مرگ برنامه ریزی شده سلولی نقش داشته باشد که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ro_gii

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مزایای دیگر کرفس برای سلامتی

برخی از محققان پیشنهاد می کنند عصاره کرفس نیز به جلوگیری از موارد زیر کمک می کند:

  • بیماری کبد و زردی
  • انسداد مجاری ادراری
  • نقرس
  • اختلالات روماتیسمی
علاوه بر این، افراد از دانه های کرفس برای درمان موارد زیر استفاده می کنند:

  • برونشیت
  • آسم
  • پسوریازیس و سایر اختلالات پوستی
  • استفراغ
  • تب
با این حال، تایید این مزایای بالقوه کرفس و دانه آن نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ro_gii

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
%DA%A9%D8%B1%D9%81%D8%B33.jpg


ارزش غذایی کرفس

کرفس به طور عمده از آب تشکیل شده است، اما فیبر غذایی را نیز برای بدن تامین می کند. یک ساقه چهار اینچی کرفس با وزن حدود چهار گرم منبع 0.1 گرم فیبر است. کرفس علاوه بر آپیژنین و لوتئولین، حاوی ترکیبات گیاهی دیگر دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. اینها شامل:

  • سلینین
  • لیمونن
  • کائمفرول
  • پی کوماریک اسید
انواع آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از مولکول های ناپایدار معروف به رادیکال های آزاد کمک می کنند. بدن این مواد را به عنوان محصول جانبی فرایندهای طبیعی تولید می کند، اما در صورت تجمع بیش از حد تجمع مضر است.

آنتی اکسیدان ها به خنثی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ro_gii

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
%DA%A9%D8%B1%D9%81%D8%B34.jpg


خطرات مصرف کرفس

نویسندگان یک مطالعه منتشر شده در سال 2017 اذعان می دارند کرفس می تواند در برخی افراد واکنش آلرژیک شدید ایجاد کند. علائم شامل موارد زیر است:

  • کهیر
  • ورم
  • مشکل در تنفس
اگر فردی بعد از خوردن کرفس دچار مشکل تنفسی شود به مراقبت های فوری پزشکی احتیاج دارد. برخی از افراد واکنشی به نام آنافیلاکسی را تجربه می کنند که می تواند کشنده باشد. هر فرد دارای حساسیت نسبت به کرفس باید برچسب مواد غذایی را به دقت بررسی کند زیرا حتی آثار کوچک آن نیز می تواند منجر به بروز واکنش شود، همچنین زنان باردار باید از مصرف مکمل های دانه کرفس اجتناب کنند زیرا می توانند باعث...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #6

نکاتی برای خرید و نگهداری کرفس

ساقه های محکم. کرفسی را با ساقه های محکم و قائم انتخاب کنید.

برگ های ترد. برگ های کرفس باید ترد و تازه باشند، از خرید کرفس با تکه های زرد یا قهوه ای رنگ خودداری کنید.

کرفس هنگام خوردن خرد کنید. کرفس را درست قبل از پخت یا سرو برای حفظ مواد مغذی خرد کنید. حتی کرفس که فقط چند ساعت خرد و ذخیره شده باشد مواد مغذی خود را از دست می دهد.

کرفس را بخارپز کنید. کرفس بخارپز عطر، طعم و تقریبا تمام مواد مغذی آن را حفظ می کند.

پنج تا هفت روز بخورید. ظرف پنج تا هفت روز کرفس تازه بخورید تا از حداکثر فواید غذایی آن بهره مند شوید.

برگ های کرفس را بخورید. برگ های کرفس را دور نیندازید در این قسمت كرفس بیشترین مقدار كلسیم، پتاسیم و ویتامین C وجود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Emperor

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/21
ارسالی‌ها
118
پسندها
401
امتیازها
2,803
مدال‌ها
4
سن
22
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #7

خلاصه

کرفس به عنوان یک ماده غذایی ترد و خوشمزه در تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود و دانه ها و عصاره های آن نیز طیف وسیعی از فواید را برای سلامتی ارائه می دهند، همچنین یک میان وعده کم کالری و مفید محسوب می شود.

شایان ذکر است طب سنتی و اکثر تحقیقات بیشتر روی عصاره کرفس متمرکز شده اند تا مصرف ساقه کرفس. با این حال، شواهدی وجود دارد که نشان می دهند مصرف انواع میوه ها و سبزیجات تازه می تواند از جهات مختلف برای سلامتی فرد مفید باشد.

عصاره دانه کرفس به عنوان مکمل در دسترس است، اما مانند هر مکمل دیگری باید با پزشک در مورد اینکه آیا استفاده از آن بی خطر و مفید است مشورت کرد. برخی مکمل ها می توانند با برخی داروها تداخل داشته باشند یا در غیر این صورت برای افراد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا