مرحله اول
برای تشخیص زعفران اصل از تقلبی یک آزمایش بسیار قدیمی و ساده وجود دارد که در هر جایی می توانیم آنرا اجرا کنیم. برای اجرای این آزمایش به یک یا چند نوع زعفران، کمی جوش شیرین به عنوان محک و کمی آب نیازمندیم.
مرحله دوم
برای شروع به تعداد زعفران هایی که داریم فنجان آماده کرده و فنجان ها را تا نیمه از آب پر می کنیم. مثلا اگر سه نوع زعفران مختلف داریم، سه فنجان آماده می کنیم. در ادامه داخل هر فنجان نصف قاشق چایخوری جوش شیرین می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله با یک قاشق کوچک جوش شیرین را هم می زنیم تا به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه از هر مدل زعفران، مقداری به فنجان ها اضافه کرده و مجددا با قاشق کمی مخلوط می کنیم تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.