- نویسنده موضوع
- #1
سوپ سیبزمینی و بیکن با بافتی خامهای و غلیظ از ترکیب شیر و پنیر خامهای درست میشود. این سوپ به آسانی و به سرعت در خانه آماده میشود و باید قبل از سرو بهمدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا بافت آن، غلیظتر شود.
مواد لازم برای ۶ نفر
- ۱۲۰ گرم پنیر خامهای
- یک عدد پیاز طلایی پوست کنده و خرد شده
- ۲ عدد ساقه کرفس متوسط خرد شده
- ۳ حبه سیر پوست کنده و رنده شده
- ۴ عدد سیبزمینی متوسط پوست کنده و مکعبی خرد شده
- ۱۲۰ گرم بیکن گوشت
- یکونیم قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- ۴ لیوان آب مرغ کم نمک
- یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.