دسر دسر فرنچ تست با سیب روست شده

  • نویسنده موضوع Hanaaa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 256
  • کاربران تگ شده هیچ

Hanaaa

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/10/20
ارسالی‌ها
528
پسندها
4,551
امتیازها
22,273
مدال‌ها
16
سن
18
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر فرنچ تست با سیب روست شده

«پین پردو» (Pain perdu)، «نان گمشده» (Lost Bread) یا فرنچ تست، یک دسر لذیذ فرانسوی است که همه را عاشق خود خواهد کرد. در این طرز تهیه قصد داریم شما را با یک نسخه از فرنچ تست آشنا کنیم که با سیب‌های عسلی روست شده سرو می‌شود. البته شما می‌توانید این دسر را با هر میوه‌ای که در دسترس شما است نیز درست کنید. اگر احیانا به نان فرانسوی «بریوش» (brioche) دسترسی داشتید، این دسر لذیذ را به‌جای نان با آن درست کنید تا یک فرنچ تست لاکچری داشته باشید. «پین پردو» یا فرنچ تست، بهتر است بلافاصله پس از درست کردن سرو شود تا نان عرق نکند و بافت برشته خود را از دست ندهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] "KÁlON

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا