مرحله اول
ابتدا پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند، سپس سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و در حدی که فقط عطر سیر بلند شود تفت می دهیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی تکه های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و تمام قسمت های مرغ را به خوبی سرخ می کنیم. پس از اینکه مرغ را سرخ کردیم ۱ تا ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله به سراغ اماده کردن باقالی پلو می رویم، برای این منظور برنج را نسبت به نوع ان می خیسانیم. سپس یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار می دهیم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.