مرحله اول
برای تهیه چای خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی ابتدا یک قوری مناسب انتخاب می کنیم، سپس چای سبز را به همراه چوب دارچین و برگ نعناع درون آن می ریزیم. در ادامه آب جوش را به قوری اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله درب قوری را قرار می دهیم، سپس آنرا روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا چای دم بکشد.برای دم کشیدن چای به طور کامل به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز داریم. پس از گذشت این زمان چای تقریبا آماده است.
مرحله سوم
حالا در این مرحله چند بار پای را در لیوان ریخته و دوباره به قوری بر می گردانیم. می توان این چای را به همین شکل در فرنچ پرس سرو نمود. این چای خوشمزه و خوش عطر را در کنار نبات و برش لیمو سرو می کنیم.
نوش جان