متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی آیا دانه های سیب سمی هستند؟

  • نویسنده موضوع Gone
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 270
  • کاربران تگ شده هیچ

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
سیب می تواند یک میان وعده یا ماده غذایی مفید باشد، اما آیا خوردن دانه های آن خطرناک است؟ سیب دارای پنج برچه به هم پیوسته است که تعداد دانه های آنها در هر برچه متفاوت است. برخی معتقدند دانه های سیب سمی هستند، در حالی که برخی دیگر آنها را سالم می دانند. اکثر […]

%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8.jpg

سیب می تواند یک میان وعده یا ماده غذایی مفید باشد، اما آیا خوردن دانه های آن خطرناک است؟ سیب دارای پنج برچه به هم پیوسته است که تعداد دانه های آنها در هر برچه متفاوت است. برخی معتقدند دانه های سیب سمی هستند، در حالی که برخی دیگر آنها را سالم می دانند.


اکثر مردم از مصرف دانه هایی با طعم تلخ اجتناب می کنند اما ممکن است شخصی برخی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2

آیا دانه های سیب سمی هستند؟

سیب حاوی مقدار زیادی ترکیبات مفید از جمله آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر غذایی است. دانه های سیب حاوی ترکیب گیاهی به نام آمیگدالین هستند که می تواند اثر سمی داشته باشد. آمیگدالین بخشی از دفاع شیمیایی دانه ها است.

هنگام دست نخورده و سالم بودن دانه بی ضرر است، اما هنگام جویده شدن دانه یا به نحوی آسیب ببیند آمیگدالین به هیدروژن سیانید تجزیه می شود که در دوزهای بالا بسیار سمی و حتی کشنده است. آمیگدالین به مقدار نسبتا بالایی در دانه های میوه خانواده گلسرخیان شامل سیب، بادام، زردآلو ، هلو و گیلاس وجود دارد.

مردم در طول تاریخ از سیانور به عنوان سم استفاده می کردند. این دارو با ایجاد تداخل با اکسیژن سلول ها کار می کند و دوزهای بالا در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3

آیا خوردن دانه های سیب خطرناک است؟

خوردن چند دانه سیب بی خطر است. با این حال، خوردن یا نوشیدن مقدار زیادی دانه آسیاب یا خرد شده آن می تواند کشنده باشد. بر اساس نتایج یک بررسی در سال 2015، میزان آمیگدالین در یک گرم دانه سیب بسته به نوع سیب بین یک تا چهار میلی گرم متغیر است. با این حال، میزان سیانید حاصل از دانه ها بسیار کمتر است. دوز کشنده سیانید هیدروژن حدود 50 تا 300 میلی گرم است.

دانه های سیب می توانند 0.6 میلی گرم هیدروژن سیانید در گرم آزاد کنند یعنی فرد برای ایجاد مسمومیت حاد با سیانید باید 83 تا 500 دانه سیب بخورد. به عبارت دیگر، مصرف دانه های آسیاب شده سیب ممکن است کشنده باشد یا حداقل باعث بیماری شود. با این حال، خوردن دانه ها در یک سیب مشکلی ایجاد نمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gone

کاربر فعال
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,289
پسندها
5,784
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #4

خلاصه

گوشت و پوست میوه سیب بسیار سالم است و خطری ندارد. با این حال، دانه های سیب جویده یا خرد شده با آزاد سازی مقدار کمی سیانید بسیار سمی است. به احتمال زیاد برای تجربه هر گونه عوارض جانبی باید حداقل 85 دانه سیب را بطور کامل بجوید یا ببلعید. در نظر داشته باشید اگر شخصی به طور تصادفی چند دانه سیب بخورد جای نگرانی نیست.


منبع: الو دکتر
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا