مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
مرحله دوم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود، سپس سیب زمینی ها را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای یا توری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.