مرحله اول
برای تهیه باگت شکم پر خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز نگینی می کنیم. قارچ ها را هم به صورت ورقه ای ریز می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
سپس قارچ ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شود و آب آن کشیده شود. در تابه دیگری پیاز نگینی خرد شده را تفت می دهیم و سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. خوب که تفت دادیم و رنگ گوشت عوض شد، قارچ را به آن اضافه می کنیم. سپس آرد را اضافه کرده و همراه مواد کمی تفت می دهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.