- نویسنده موضوع
- #1
شیوه ی صحیح فریز کردن لوبیا سبز
لوبیا سبز دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و بهترین جایگزین برای گوشت است. لوبیا سبز سرشار از ویتامین C ، K ، B1 ، A ،آهن، کلیسی، فسفر، منگنز و فیبر، پتاسیم، فولات، منیزیم، ویتامین، مس،پروتئین، امگا 3 و نیاسین می باشد. بهترین زمان برای تهیه لوبیا سبز، فصل تابستان است، بنابراین برای داشتن لوبیا سبز در سایر فصول بهتر است با روش های نگهداری از آن آشنا باشید. فریز کردن لوبیا سبز یکی از روش های نگهداری طولانی مدت است که در این قسمت از رازهای خانه داری در بدان می پردازیم.[IMG alt="لوبیا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.