پزشکی محصولات دست کاری شده ژنتیکی (GMO) و تاثیرات مضر آنها بر روی محیط زیست و سلامت انسان – قسمت اول

  • نویسنده موضوع Ro_gii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

Ro_gii

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
9/7/21
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
GMO.jpg

در سال هاي اخير مصرف محصولات دست کاري شده ژنتيکي در بسياري از کشورها رايج گرديده است. اگرچه ادعا مي شود که اين محصولات داراي کيفيت بهتر و ماندگاري بيشتر هستند و هدف از توليد آنها کمک به جامعه بشري مي باشد، متاسفانه در آزمايشاتي که توسط دانشمندان غير وابسته به کمپاني هاي توليد کننده اين محصولات در طي سال هاي گذشته انجام شد، مشاهده گرديد که مضراتي که اين محصولات بر محيط زيست و سلامتي انسان دارند، بسيار بيشتر از منافع آنها مي باشد. از اين رو بر آن شديم که در چند مقاله به بررسي بيشتر اين محصولات بپردازيم.
 
امضا : Ro_gii

Ro_gii

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
9/7/21
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
غذاهاي دست کاري شده ژنتيکي (GMO)

غذاهاي دست کاري شده ژنتيکي به غذاهايي گفته مي‌شود که يک ژن دست کاري شده به آنها اضافه يا از آنها برداشته شود. همچنين گوشت و ساير فرآورده هاي حاصل از حيواناتي که از اين محصولات تغذيه کرده‌اند يا محصولاتي که توسط ارگانيسم  هاي دست کاري شده ژنتيکي توليد شده‌اند نيز در اين گروه قرار مي گيرند. مثلا گاوي که از اين محصولات خورده باشد، شير و مشتقات شير اين گاو هم به‌عنوان محصولات دست کاري شده ژنتيکي شناخته مي‌شوند.



شرکت
 هاي توليد کننده اين محصولات

سه کمپاني بزرگ توليد‌کننده اين محصولات در جهان مونسانتو، دوپونت و راکفلر هستند. کمپاني...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا