متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی محصولات دست کاری شده ژنتیکی (GMO) و تاثیرات مضر آنها بر روی محیط زیست و سلامت انسان – قسمت دوم

  • نویسنده موضوع Ro_gii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 225
  • کاربران تگ شده هیچ

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
GMO.jpg

در شماره قبلی در مورد غذاهای دست کاری شده ژنتیکی (GMO)، شرکتهای تولید کننده این محصولات، برخی مضرات استفاده از این محصولات و سموم آنها در آسیب به محیط زیست و نتایج برخی تحقیقات انجام شده روی حیوانات آزمایشگاهی بحث شد. در این شماره نتایج برخی تحقیقات انجام شده در مورد مصرف این محصولات توسط انسان، راه کارهای مصون ماندن از عوارض محصولات دست کاری شده ژنتیکی و طرز تشخیص محصولات ارگانیک، شیمیایی و دست کاری شده ژنتیکی مورد بحث قرار خواهد گرفت و در شماره بعدی راه کارهای اجتناب از خرید محصولات دست کاری شده ژنتیکی آموزش داده خواهد شد.
 
امضا : Ro_gii
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Ro_gii

کاربر فعال
سطح
15
 
ارسالی‌ها
1,989
پسندها
5,078
امتیازها
28,973
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
نتایج برخی تحقیقات انجام شده در مورد مصرف این محصولات توسط انسان

همانطور که قبلا گفته شد غذاهای دست کاری شده ژنتیکی به غذاهایی گفته می‌شود که یک ژن دست کاری شده به آنها اضافه یا از آنها برداشته شود. همچنین گوشت و سایر فرآورده های حاصل از حیواناتی که از این محصولات تغذیه کرده‌اند یا محصولاتی که توسط ارگانیسم های دست کاری شده ژنتیکی تولید شده‌اند نیز در این گروه قرار می گیرند.

در سال ۲۰۱۳ دانشمندی به‌نام »بوهن« و همکارانش مطالعاتی را بر ‌روی سه نوع سویا شروع کردند. این سه نوع سویا شامل گونه‌های ارگانیک، پرورش‌یافته با سموم شیمیایی و سویا‌های دستکاری ژنتیکی شده بودند. این تحقیقات و مطالعات نشان داد که سویاهای دستکاری ژنتیک شده فاقد گلوکز، فروکتوز و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Ro_gii

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا