- ارسالیها
- 1,989
- پسندها
- 5,078
- امتیازها
- 28,973
- مدالها
- 24
- نویسنده موضوع
- #1
در شماره قبلی در مورد غذاهای دست کاری شده ژنتیکی (GMO)، شرکتهای تولید کننده این محصولات، برخی مضرات استفاده از این محصولات و سموم آنها در آسیب به محیط زیست و نتایج برخی تحقیقات انجام شده روی حیوانات آزمایشگاهی بحث شد. در این شماره نتایج برخی تحقیقات انجام شده در مورد مصرف این محصولات توسط انسان، راه کارهای مصون ماندن از عوارض محصولات دست کاری شده ژنتیکی و طرز تشخیص محصولات ارگانیک، شیمیایی و دست کاری شده ژنتیکی مورد بحث قرار خواهد گرفت و در شماره بعدی راه کارهای اجتناب از خرید محصولات دست کاری شده ژنتیکی آموزش داده خواهد شد.