متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بوشهر غذاهای سنتی| بوشهر

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 661
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,098
پسندها
33,528
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
منبع:لیدوماتریپ

· میگوپلو بوشهری​

میگوپلو-بوشهری


میگو یکی از محصولات دریایی بسیار پرطرفدار در میان مردمان جنوب به خصوص مردم بوشهر است و میگوپلو بوشهری نیز یکی از غذاهای محبوب مردم استان بوشهر می‌باشد . اغلب مردم بوشهر این غذا را خیلی تند طبخ می‌کنند.

تفاوت اصلی میگو پلو بوشهری با سایر میگو پلوهایی که در جاهای دیگر ایران طبخ می‌شود، در این است که برای پخت میگو پلو بوشهری، تمبر هندی فراوانی استفاده می‌شود و همین امر موجب تفاوت بسیار زیاد میگو پلو بوشهری با سایر میگو پلوها می‌شود. این غذای بسیار محبوب سرشار از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,098
پسندها
33,528
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
منبع:لیدوماتریپ

· دمی لخلاخ​

دمی-لخلاخ


لخلاخ ریشه عربی داشته و از یک کلمه عربی به نام لخلخه و به معنای بوی خوش است. این غذا بیشتر در کشورهای عرب‌نشین حاشیه خلیج‌فارس طبخ می‌شود که در بین مردمان جنوب ایران نیز طرفداران زیادی دارد. مردم محلی بوشهر این غذا را که با برنج طبخ شده و نوعی دمی می‌باشد با ماهی‌هایی مانند ماهی سنگسر، هامور، سبیتی و سرخو می‌پزند. مواد لازم برای تهیه‌ این غذا ماهی، برنج، سیر، پیاز، کره یا روغن، شوید (شبت) و ادویه‌جات است. برخی از مردم محلی بوشهر در کنار شوید از شنبلیله نیز استفاده می‌کنند.

· کبه از غذاهای محلی...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,098
پسندها
33,528
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
منبع:لیمدوماتریپ

· قیمه بوشهری​

قیمه-بوشهری


بسیاری از افراد با شنیدن نام این غذا تصور می‌کنند که این غذا طعمی مانند قیمه معمولی دارد، در حالی‌که این غذا تفاوت‌های بسیاری با قیمه معمولی دارد. اصلی‌ترین و مهم‌ترین تفاوت این غذا با قیمه معمولی، در له کردن گوشت قیمه است. مردمان بوشهر، گوشت قیمه بوشهری را له کرده و به صورت له شده می‌خورند.

به طوری‌که در هنگام خوردن این غذا، گوشت‌های آن کش می‌آید. این غذا برای کسانی که عاشق غذای ترش و شور هستند، مناسب است؛ چرا که طعمی بسیار ترش و شور دارد. مواد لازم برای پخت این غذا لپه، پیاز، گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,098
پسندها
33,528
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
منبع: لیدوماتریپ

· یتیمک بوشهری​

یتیمک-بوشهری


این غذا نیز یکی از غذاهای رایج استان بوشهر است که بدون گوشت پخته می‌شود؛ اما به دلیل وجود لوبیا در این غذا، این غذا نیز از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار بوده و همواره یکی از غذاهای اصلی سفره مردمان بوشهری است.

این غذا برای افرادی که عاشق غذاهای تند می‌باشند، مناسب است. در واقع اصلی‌ترین مشخصه این غذا، تند بودن آن و تمبر هندی داخل آن می‌باشد. تمبرهندی یکی از موادی است که در یتیمک بوشهری به مقدار زیادی استفاده می‌شود.

مواد لازم برای پخت این غذا، بادمجان، تمبرهندی، لوبیا چشم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

موضوعات مشابه

عقب
بالا