متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه‌ی ماهی با سس زعفران

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649082892138.png
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده½ فنجان
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و آویشنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر و روغنبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه ماهی رستورانی با سس زعفران در ابتدای کار سرکه سفید را به همراه مقداری نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس شکم ماهی ها را به طور کامل باز کرده و محتویات داخل شکم شان را خالی کرده و آنها را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم​

در این مرحله با یک برس تمیز سرکه سفید را روی هر دو سمت بدن ماهی ها می مالیم و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم. در همین حین سس زعفران را آماده می کنیم، برای این منظور زعفران دم کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم​

حالا روغن زیتون را به همراه مقداری پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیمو ترش به زعفران اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا