مرحله اول
برای تهیه ماهی رستورانی با سس زعفران در ابتدای کار سرکه سفید را به همراه مقداری نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس شکم ماهی ها را به طور کامل باز کرده و محتویات داخل شکم شان را خالی کرده و آنها را به خوبی می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله با یک برس تمیز سرکه سفید را روی هر دو سمت بدن ماهی ها می مالیم و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم. در همین حین سس زعفران را آماده می کنیم، برای این منظور زعفران دم کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا روغن زیتون را به همراه مقداری پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیمو ترش به زعفران اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.