متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه‌ی ماهی کبابی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 136
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649083019805.png
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان۴ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,171
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه ماهی کبابی رستورانی ابتدا قطعات ماهی را پس از اینکه استخوان ها و قسمت های اضافی شان را جدا کردیم روی سطح کار داخل یک سینی قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.



مرحله دوم​

پس از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب پیاز را می گیریم و به همراه آب لیمو ترش روی گوشت ماهی ها با دست ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند.



مرحله سوم​

در اخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی ها می پاشیم، سپس ماهی ها را به آرامی داخل یک ظرف درب دار قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا