نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سالاد طرز تهیه‌‌ی سالاد دانمارکی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,272
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649506647738.png

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد کوچک
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ریخان خشک شده۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک شده۱ قاشق غذاخوری
ماکارونی صدفینصف بسته
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,214
پسندها
26,272
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سالاد دانمارکی ابتدا باید مرغ را در قابلمه با آب جوش و پیاز ۴ تکه شده بیندازید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شود.در همین حین که سینه مرغ پخته می شود باید تخم مرغ را با آب و نمک در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب پز شود.



مرحله دوم​

یک قابلمه بردارید و درون آن آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و وقتی که آب به جوش آمد باید ماکارونی ها را در آب بیندازید.وقتی ماکارونی را در قابلمه ریختید آن را هم بزنید تا به هم نچسبد.



مرحله سوم​

بعد از گذست ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باید ماکارونی را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و زمان دهید تا کمی خنک شود.این روش در تهیه سالاد ماکارونی هم مورد استفاده قرار می گیرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا