مرحله اول
برای تهیه سالاد دانمارکی ابتدا باید مرغ را در قابلمه با آب جوش و پیاز ۴ تکه شده بیندازید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شود.در همین حین که سینه مرغ پخته می شود باید تخم مرغ را با آب و نمک در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب پز شود.
مرحله دوم
یک قابلمه بردارید و درون آن آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و وقتی که آب به جوش آمد باید ماکارونی ها را در آب بیندازید.وقتی ماکارونی را در قابلمه ریختید آن را هم بزنید تا به هم نچسبد.
مرحله سوم
بعد از گذست ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باید ماکارونی را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و زمان دهید تا کمی خنک شود.این روش در تهیه سالاد ماکارونی هم مورد استفاده قرار می گیرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.