متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

جهان معروف‌ترین خوراکی های اسپانیا | اروپا

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 210
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,465
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
منبع: الی گشت

بوکادیوها

قرار است یک ساندویچ… نه یک ساندویچ ساده! یک ساندویچ بی نهایت خوشمزه را تست کنید.
بوکادیو یا همان ساندویچ در همه جای اسپانیا پیدا می شود، برای امتحان این غذا ما بوکادیو ماهی مرکب سرخ شده، بوکادیو گوشت و بوکادیو پنیر با ژامبون را پیشنهاد می کنیم..
بوکادیوها

پن دی کالاتراوا | Pan De Calatrava​

حرف از دسر زدیم، دلمان نیامد از پان د کالاتراو چیزی نگوئیم. اگر اهل خوراکی های شیرین هستید در سفرتان به اسپانیا سراغ Pan De Calatrava بروید. برای تهیه این دسر از شیر و تخم مرغ استفاده می کنند، دسری که پس از پخت در فر روی آن کارامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,465
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
منبع: الی گشت

گراتن مرغ دودی

این غذا برای ما ایرانی ها خیلی آشناست و قطعا باب میلتان خواهد بود. برای تهیه این غذا از مرغ دودی شده، سیب زمینی، کره، پیاز، سیر، آرد، شیر و جعفری استفاده می کنند. می بینید؟ همه ی ترکیبات این غذا همان هایی هستند که در تهیه غذای معمول ما ایرانی ها استفاده می شوند.
گراتن مرغ دودی

پیستو مانچه گو | Pisto​

این غذا یکی از غذاهای گیاهی معروف منطقه لامانچا در مرکز اسپانیا است. به نظر می رسد ریشه این غذا به مراکش برمی گردد. برای این غذا انتظار گوجه فرنگی و فلفل نداشته باشید! این غذا ترکیبی از روغن زیتون،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,465
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
منبع: الی گشت

کروکتس | Croquettes​

شما می توانید یک لقمه از کروکتس croquetas را در تقریباً هر رستوران و یا کافه ای پیدا کنید. هر رستورانی عموماً این غذا را با دستور غذای مخصوص و مخفی خود می پزد. در این غذای معروف اسپانیا ترکیبی از مواد تشکیل دهنده آن مانند ژامبون یا گوشت نوعی ماهی به نام ماهی کولدفیش با سس بشامل است که در نهایت سرخ و تنوری می شود. این غذا با پنیر خامه ای بسیار خوشمزه می شود. همین طور می توانید آن را همانند مردم محلی با سسی به نام سس شیرین و تند سیاهی به نام مورسیلا (morcilla) یا همراه با پنیر آبی اسپانیایی امتحان کنید. این غذا همچنین به عنوان یک غذای لقمه ای و انگشتی سبک است که برای پیک نیک ها تهیه می شود. تمام مغازه ها و کافه های قدیمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا