مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را به گوشت مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
اگر رنگ جوجه کباب برایتان مهم است، اول اینکه در ریختن زعفران دست و دل باز عمل کنید و دو اینکه پس از مخلوط کردن زعفران با گوشت مرغ، درب کاسه را با سلفون ببندید و به مدت یک ساعت به همین صورت به گوشت استراحت دهید.
مرحله سوم
با این روش رنگ جوجه کباب ما کاملا طلایی و خوشرنگ می شود. پس از گذشت یک ساعت گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم. چند دقیقه گوشت مرغ را با روغن ورز می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.