متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه‌ی تاریخی فرهنگ غذایی هندوستان

  • نویسنده موضوع Rigina
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 314
  • کاربران تگ شده هیچ

Rigina

مدیر بازنشسته
سطح
42
 
ارسالی‌ها
4,251
پسندها
41,855
امتیازها
74,373
مدال‌ها
63
  • نویسنده موضوع
  • #1
نوع غذاهایی که در هندوستان خورده می‌شود بسته به منطقه و فرهنگ بسیار متنوع است. به طور مثال: در هندِ شمالی، برنج یکی از اقلام پرمصرف غذا می‌باشد، در حالی که در هند جنوبی، روتی (نوعی نان از آرد گندم) زیادتر خورده می‌شود یا در جنوب (شهرهایى چون حیدر آباد، شانل و…) غذاهاى تند مصرف مى‌کنند، در غرب (مثل کلکته) غذاى شیرین و در شمال (مثل دهلى) غذاى تند و روغنى. علاوه بر این هر گروه و مذهبی در هند، قوانین خاصی برای مواد غذایی و غذا خوردن دارند .


اما با این همه، برخى غذاهاى مشترک را در همه ی مناطق هند مى‌توان دید؛ مثل «دال» که از حبوبات تشکیل شده است و معمولاً آن را بر روى برنج مى‌ریزند و مى‌خورند یا استفاده از انواع مختلفی از کاری (تهیه شده از تخم‌مرغ، ماهی، گوشت و یا سبزیجات) در غذاهایشان که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
72
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
189

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا