- نویسنده موضوع
- #1
نوع غذاهایی که در هندوستان خورده میشود بسته به منطقه و فرهنگ بسیار متنوع است. به طور مثال: در هندِ شمالی، برنج یکی از اقلام پرمصرف غذا میباشد، در حالی که در هند جنوبی، روتی (نوعی نان از آرد گندم) زیادتر خورده میشود یا در جنوب (شهرهایى چون حیدر آباد، شانل و…) غذاهاى تند مصرف مىکنند، در غرب (مثل کلکته) غذاى شیرین و در شمال (مثل دهلى) غذاى تند و روغنى. علاوه بر این هر گروه و مذهبی در هند، قوانین خاصی برای مواد غذایی و غذا خوردن دارند .
اما با این همه، برخى غذاهاى مشترک را در همه ی مناطق هند مىتوان دید؛ مثل «دال» که از حبوبات تشکیل شده است و معمولاً آن را بر روى برنج مىریزند و مىخورند یا استفاده از انواع مختلفی از کاری (تهیه شده از تخممرغ، ماهی، گوشت و یا سبزیجات) در غذاهایشان که...
اما با این همه، برخى غذاهاى مشترک را در همه ی مناطق هند مىتوان دید؛ مثل «دال» که از حبوبات تشکیل شده است و معمولاً آن را بر روى برنج مىریزند و مىخورند یا استفاده از انواع مختلفی از کاری (تهیه شده از تخممرغ، ماهی، گوشت و یا سبزیجات) در غذاهایشان که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.