متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه‌ی نان پرتزل

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 179
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1652093298944.png

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پرتزل از نان های حجیم و بدون مغز است. روش طبخ آن کمی متفاوت است اما در فر تهیه می شود و نیاز به تنور ندارد. ین نان را می توان در کنار پنیر و سبزی یا غذاهای نانی و خوراک ها و سالاد ها سرو نمود.
مواد لازم نان پرتزل
آردتقریبا ۴ پیمانه
آبیک و نیم پیمانه
کره به دمای محیط رسیده۲۵ گرم
شکر۱ قاشق مربا خوری
مایه خمیریک و نیم قاشق غذا خوری
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه نان خوشمزه پرتزل در ابتدای کار، آب ولرمی که انگشت را نسوزاند درون یک کاسه می ریزیم. مایه خمیر و شکر را به آن اضافه کرده و یک درپوس روی آن قرار می دهیم و می گذاریم حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر به عمل آید و پف کند.

مرحله دوم​

در این مرحله یک کاسه بزرگ برداشته و کره که به دمای محیط رسیده است را درون آن می ریزیم. در ادامه به آن مقداری نمک اضافه کرده و باهم مخلوط می کنیم. خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.



مرحله سوم​

۴ پیمانه آرد را روی مواد الک می کنیم و ورز می دهیم تا یک خمیر نرم و یکدستی ایجاد شود. اگر آرد زیاد بود کمی آب به آن اضافه می کنیم تا به خمیر دلخواه برسیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا