ته چین مرغ
اول سه عدد بال مرغ رو با عصاره زعفران رنگ دار میکنیم. بعد با پیاز خرد شده،فلفل،پودرسیر، زنجبیل مزه دار کرده یک ساعت در یخچال میگذاریم.
بعد مرغ رو با همون پیازهای داخلش داخل یک تابه ریخته و کمی روغن و کره میریزیم و درش رو میداریم تا نیم ساعت با حرارت کم با آب خودش پخته بشه. کف قابلمه روغن میریزیم مرغ ها رو میچینیم.
۳ قاشق ماست، مقداری زعفران و ۱ عدد تخم مرغ رو مخلوط میکنیم.
برنج رو میپزیم و آبکش میکنیم. ۳ چهارم برنج رو با سس مخلوط و روی مرغ ها میریزیم و فشرده میکنیم. بعد باقی برنج سفید رو میریزیم و فشار میدهیم و درش رو میداریم با حرارت کم دم بکشه.