متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دفتر آشپزی دفتر آشپزی | A.Hamzeh

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 238
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,399
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
1653059958205.png
این دفتر متعلق به کاربر Arefeh.h A.Hamzeh می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.​
 
آخرین ویرایش
امضا : Negar-

Arefeh.h

گوینده آزمایشی
سطح
31
 
ارسالی‌ها
1,964
پسندها
25,770
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
  • #2
Screenshot_۲۰۲۲۰۵۱۸-۱۹۴۲۲۹_Gallery.jpg
ته چین مرغ
اول سه عدد بال مرغ رو با عصاره زعفران رنگ دار میکنیم. بعد با پیاز خرد شده،فلفل،پودرسیر، زنجبیل مزه دار کرده یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.
بعد مرغ رو با همون پیازهای داخلش داخل یک تابه ریخته و کمی روغن و کره میریزیم و درش رو میداریم تا نیم ساعت با حرارت کم با آب خودش پخته بشه. کف قابلمه روغن میریزیم مرغ ها رو میچینیم.
۳ قاشق ماست، مقداری زعفران و ۱ عدد تخم مرغ رو مخلوط میکنیم.
برنج رو می‌پزیم و آبکش میکنیم. ۳ چهارم برنج رو با سس مخلوط و روی مرغ ها میریزیم و فشرده میکنیم. بعد باقی برنج سفید رو میریزیم و فشار میدهیم و درش رو میداریم با حرارت کم دم بکشه.
 
امضا : Arefeh.h

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
179
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
126
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
150
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
187
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
230

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا